Redragon Keycaps 104 Double Shot Taustavalgustusega Electroplate Puding Keycap Komplekt koos Lemmikutega DIY Cherry MX RGB Mehaaniline Klaviatuur


Märksõnad: peamised ühise põllumajanduspoliitika lemmikutega, hiir redragon, center mütsid, genshin mõju hoodi, sinine cherry mx, ihukaitsja peakomplekt, tüdruk peakomplekt, klaviatuur keycap, keycap pbt, keycap komplekt.

€20.12 €25.15
  • On laos
  • t32582


Ühilduv kõigi Cherry MX lülitab ja Cherry MX-nagu lülitid, sealhulgas kõige HyperX/Kailh/Gateron/Outemu lülitab ja kõige muu mehaanilised lülitid.

Pinna PBT keycap on galvaniseeritud metallist, võrreldes ABS keycaps, need on eelised, suur kõvadus, kulumiskindlus, mugav touch -, Õli-Vastupidavad ja ei jäänud käe.

Kirjas on õõnes välja, ja taustavalgus võib kergesti tungida, et näita originaal gorgeous värvi.

104Pcs OEM profiili keycaps ja keycap lemmikutega.

Toode on ainult keycaps ei saa lisada klaviatuuri.

Toote kirjeldus:

Miks on galvaniseeritud metallist, kuid mitte puhta metalli keycap? 1.Puhta metalli keycaps on liiga raske, mis võib kergesti kahjustada lülitid ja lühendada lülitid. 2.Puhta metalli keycaps on raske, ei sobi lülitub hästi. 3 .Alumised neli külge on puhta metalli keycaps on vead, nagu auke, mis kahju välimus.

See keycap komplekt ühildub enamiku mängude mehaaniline klaviatuur, nagu REDRAGON/Tore/Corsair/Anne PRO 2/Motospeed/Filco/HyperX/Leopold/Rosewill/Das/GMK mehaaniline klaviatuur jne.


  • Päritolu: CN(Päritolu)
  • Tüüp: Klahvi Caps
  • Brändi Nimi: redragon


Kirjutage oma ülevaade

Seotud tooted