2 In 1 Universal Mehaaniline Klaviatuur Keycaps Lemmikutega Extractor Tarvikud Tühjendatavad Gaming Klaviatuuri Lülitid Remover Tööriist


Märksõnad: peamised ühise põllumajanduspoliitika lemmikutega, genshin mõju hoodi, bento keycap, hp test, keycap lemmikutega, men accessories setup, keycap pbt, gaming klaviatuuri mechanichal, fr pbt keycap, lülitid lemmikutega.

€0.66 €1.29
  • On laos
  • t136108


2 In 1 Universal Mehaaniline Klaviatuur Keycaps Lemmikutega Extractor Tarvikud Tühjendatavad Gaming Klaviatuuri Lülitid Remover Tööriist

Omadused: 1. Multifunktsionaalne Disain: Dual-purpose peamiste tõmbe-ja telje tõmba tööriist mehaaniline klaviatuur.

2. Suurepärane Keycap Lemmikutega: See väike ja kvaliteetne metall-traat-tüüpi keycap lemmikutega on oluline vahend mis tahes mehaanilist klaviatuuri omanik; see mahutab kuni 3 võtmed, et kiirendada klaviatuur lahtivõtmine; kompaktne ja kvaliteetne ülesehitus.

3. Kõrge Ühilduvus: ühildub enamiku mehaaniliste klaviatuuride, sealhulgas Cherry MX, sest Alpid ja Topre lülitid.Ärge kasutage kääre tüüpi lülitid.

4. Kui keycaps ja mehaanilised võlli saab eemaldada kiiremini ja turvalisemalt, mis on vajalikud vahendid, et puhastada ja remont mehaaniline klaviatuur.

5. Valmistatud kõrge kvaliteediga terasest keycap lemmikutega, ei ole lihtne kahju, ja lemmikutega on plastikust käepide, millel on kaks terasest rõngad, saab haarata ja tõmmata võti, kiirendada kompaktsus võti kaevandamine.

Tehnilised andmed:

Materjal: roostevaba teras

Värv: must

Pakkeleht:

1*Keycap Lemmikutega

Märkus:

1. Tõttu probleeme valgustuse mõju ja pildistamise nurk on teatavad hälbed toote, palun mõista.

2. Tänu käsitsi mõõtmine, toode on mõned suurus sallivus.

3. Erinevad monitorid ja valgusefekte, värv võib olla veidi erinev.


  • Tüüp: Sisestage Lemmikutega
  • Päritolu: CN(Päritolu)
  • Brändi Nimi: tmddotda


Kirjutage oma ülevaade

Seotud tooted