5tk Originaal HUANO Hiirt, Mikro Mikro Lüliti Nupp


Märksõnad: acer 4738g emaplaadi, huano, huano sinine lüliti, emaplaadi kohta dell inspiron 3542, huano hiire lüliti, hiir nii juhtmega kui juhtmeta, hp 20 emaplaadi, decal hiire auk, mikro-hiire lüliti, huano lüliti.

€0.34 €0.42
  • On laos
  • t181989


Nii kaua, kui micro-motion on ristkülikukujuline kolme-pin-koodi, mida saab kasutada universaalne Huano seeria mikro-motion!

Värv:Sinine,Roosa,Kollane,Valge

[HUANO valge punkt]:HUANO hiirt, microswitch, 5 miljonit klõpsake elu, hõbedane ühendust! ON 0.05, MIS ON 30V DC 70.(originaal on kohandatud shuangfeiyan vahetus, turul üldiselt tunne, et ei ole ühtsust, miks esialgne omanik on parem, sest HUANO on kohandatud spetsiaalselt nuppu, mudel fretting, tunnen väga väike kõrvalekalle), kui teil on vaja seda ühte, valige palun "valge"

[HUANO blue dot]: 10 miljonid klõpsake elu Elu on pikk, lühike reis, tagasilöögi kiiresti, tunda karge, veidi kõva, et inimesed saaksid tunda, tunda,Kõrge maksumus micro, sobib kõrge, keskmise ja madala lõpus hiirt, asendamine, kui teil on vaja seda ühte, valige palun "sinine"

[HUANO kollane punkt]: 8 miljoneid klõpsake elu, Queen ' s original A4tech fretting, hõbe! On 0.05, mis ON 30V DCLong elu -, hõbe-kontaktid, kulla sulam šrapnell, mugav, 8 miljonit super pikk eluiga,Fine, micro motion, tungivalt soovitatav, kui teil on vaja seda ühte, valige palun "oranž"

[HUANO pulber]:10 miljonid klõpsake elu, hõbedane ühendust! On 0.05, mis ON 30V DC 70,Lühikese insult,Tunda end veidi habras,Käepide, kõvadus just (veidi pehme ja karge), sobib inimesed tunnevad,Kodumaiste kulu-effectiveA suurem micro, sobib low-end hiirt, asendamine, kui teil on vaja seda ühte, valige palun "punane"

Pakett sisaldab: (Ilma jaemüügi pakendis)

5 x HUANO Hiirt mikrolülitid


  • Tüüp: Hiir Micro Switch
  • Päritolu: CN(Päritolu)
  • Brändi Nimi: NoEnName_Null


Msmastin
2021-04-13
5/5
Fast shipping. All is well
Ramonsolleiro
2021-05-20
5/5
nice

Kirjutage oma ülevaade

Seotud tooted