Armas loli Keycap armas Elf võti ühise põllumajanduspoliitika loovust DIY mehaaniliste klaviatuuride keycaps isiksuse disain Cherry MX-telje keycaps


Märksõnad: pikachu klahvi caps, beež klahvi caps, loli, key cap naruto, key caps mechanical keyboard small, center mütsid, klaviatuur keycap, keycap pbt, keycap, keycap outemu.

€4.49 €6.91
  • On laos
  • t99506


NOET:

1.1 keycaps 2. Sobib horisontaalteljel mehaaniline klaviatuur 3. Kohaldatav kord kingitused, pidu kingitused, sünnipäeva kingitused, mängu auhinnad 4. Kui keycaps on pleissitud ja moodustanud, siis Palun ära riku seda kergesti, see ei kuulu lihtsalt. 5. DIY seeria keycaps, seal on väike värvi erinevus tootmine, mõned nukud võivad olla vigane, kui sul meeles, siis palun ärge ostke 6. Värvi baasi saab kohandada, palun pöörake tähelepanu, kui tellimuse (või võtke ühendust klienditeenindusega, et lahendada probleem, vastasel juhul valige saata vaikimisi) ei saa pimesi teha halb-star reiting, oma väike liikuda on surmav mõju meie poes.Kui sul tekib probleem, pöörduge palun klienditeeninduse see pood nii kiiresti kui võimalik.Kui sul ei ole veel täidetud, saame ainult soovitada, et te tagastamise ja tagastada kaup.


  • Tüüp: Klahvi Caps
  • Brändi Nimi: Kelowna
  • Päritolu: CN(Päritolu)


Kirjutage oma ülevaade

Seotud tooted