Loominguline Planter Pott, Retro Raadio-Kujuline Lillepoti mitmeotstarbeline Vaik Mahlakad Bonsai Taime Omanik Ornament Office BENL889


Märksõnad: lillepoti valge puidust, bluetooth-retro kõlar, child speaker, vintage auto raadio, must keraamiline pott, lille omanik, kodu vintage-raadio, vana raadio, raadio-retro, lillepoti puidust jalad.

€10.02 €18.57
  • On laos
  • t97216


Loominguline Planter Pott, Retro Raadio-Kujuline Lillepoti mitmeotstarbeline Vaik Mahlakad Bonsai Taime Omanik Ornament Office BENL889

Omadused:

1. Looduslik Materjal : Valmistatud kõrge-kvaliteet vaik materjalist, vastupidav ja kunsti.Mahlakas lille potid peen nikerdus andmed, mis sobib käsitsi valmistatud igas kodus või kontoris.

2. Retro Disain : elu olemus on tagasi kvaliteeti, tekstuuri ja loodus.See art toode sobib ainult neile, kes armastavad elu ja kunsti.Kõik on käsitsi valmistatud.

3. Ulatuslik Kasutamine : retro disain flower pot on unikaalne kaevata.Panna see siseruumides ja väljas saab luua atmosfääri, kunsti elemente, mis on väga sobivad, kellel on succulents, samblad, maitsetaimed ja kaktused jne.

4. Peen Kingitused : Sobib kodu kaunistamiseks ja teha ka oma office ' i unikaalne.Sõbrad, kes armastavad taimi ja loomi, see on hea kingitus.Käsitöö tooteid võib olla mõningane värvi probleeme.

5. Tähelepanu : Kuna see on valmistatud vaik, see on nii karedus ja peenus.Seal on väikesed osakesed ja muhke pinnal toode.See on ainult funktsioon, käsitöö käsitöö, mitte kvaliteedi küsimus, palun pöörama tähelepanu.

Teade:

Tegelik värvitoon võib olla veidi erinev pilt, mis on tingitud erinevatest jälgida ja valguse mõju.

Palun lubage 1-3cm kõrvalekalde tõttu käsitsi mõõtmine.

Kirjeldus:

Materjal: vaik

Valamu Suurus: Nagu pildil näidatud

Aku: Nr

Teenetemärgi vorm: pannes

Värvi/Stiili: Nagu pildil näidatud

1 x Loominguline Planter Pott


  • On Nutikas Seade: No
  • Materjal: Puit
  • Brändi Nimi: DOORSACCERY
  • Päritolu: CN(Päritolu)
  • Stiil: Pastoraalne


Steelstreem
2021-07-08
5/5
ok

Kirjutage oma ülevaade

Seotud tooted