USA Riikliku Päev Kääbus Nukk Hele Triip Viie-star Gnomes Ameerika Lipu Valgustatud Kääbus Nukk Triibuline Näota Mees


Märksõnad: gnome kuju, gnome -, plüüš, rootsi tomte, rootsi gnome skandinaavia, gnome noel, gnome müts, gnome skandinaavia, päkapikk ornament, aed gnome, näota gnome.

€2.88 €5.35
  • On laos
  • t184873


Bullet Punkte:

1、Vajalikud Dekoratsioonid: isamaa päkapikk on valmistatud pehmest vildist, palus nina, valge habe kiudaineid ja pikk müts, väga sujuv ja mugav.See on väike, kuid väga õrn ja sellel puudub omapärane lõhn.Need on vajalikud dekoratsioonid ja festivalid.

2、Kaunistada Oma Kodu: Meie Ameerika rahvuslik gnomes saab kergesti kaunistada oma kodu, nagu astmeline kandikud, lauad, diivanid, raamatukapid, riiulid, söögituba tabelid ja öökapid.

3、Tuua Õnne: folklooris, pöialpoissi tuua õnne pere ja peetakse õnne.See on armas kingitus ja tuua õnne oma perele, sõpradele, lastele, jne.

4、Armas Kingitused: Ameerika presidendivalimiste kaunistused, Veteranide Päev, 4. juuli on Ameerika iseseisvuspäev pool tarvikud, Memorial Day kodus kaunistused ja muu armas väike kingitused!

5、Patriootliku Pöialpoissi: disain neid patriootlikke pöialpoissi näitab klassikalisi elemente vabaduse ja vaprust.See ei ole ainult ilus ja armas kingitus, vaid ka tähendusrikka kingituse.Võite anda see oma pere, sõbrad, naabrid, kolleegid ja õpilased edasi patriotism, armastus ja armastus.Õnnistus.

Kirjeldus:

Nimi: USA Riiklike Päev Kääbus Nukk Kerge

Materjal: Mitte-kootud kangast + PP puuvill

Suurus: umbes 33*12*10cm/12.99*4.72*3.94 aastal

Pakkeleht:

1* USA Riiklike Päev Kääbus Nukk Kerge( paigaldada 3 AAA patareid vahetada tuled, patareid ei kuulu komplekti)

Märkused:

Tänu käsitsi mõõtmine, kaob taluvus toote suurus, mis sõltub tegelikust tootest.

Kuna valgustuse mõju ja pildistamise nurga alt, seal on värvi erinevus toodet, palun ole sellest teadlik.

1. WORLDWIDE SHIPPING. (Välja arvatud mõned riigid ja APO/FPO)2. Tellimused töödeldud õigeaegne pärast makse kinnitamist.3. Me ainult laeva kinnitas, et aadressid.Oma tellimuse aadress PEAB sobima teie Merevedude address4. TEENUSE TRANSIIDI AJAL on ette nähtud vedaja ja välja arvatud nädalavahetustel ja pühade ajal.Transiidi tähtaegu võib varieeruda, eriti pühade ajal.5. Kui te ei ole saanud oma saadetise 60 päeva jooksul alates makse, palun võtke meiega ühendust.Me jälgida saadetise ja saan tagasi teile võimalikult kiiresti vastuse.Meie eesmärk on kliendi rahulolu!6. Tänu varu seisund ja ajalisi erinevusi, me valida, laeva oma kauba meie esimene vaba lao puhul, kiire tarne.

1. 1 kuu Tootja Garantii, defektiga kaupade (välja arvatud esemed, kahjustatud ja/või väärkasutuse pärast selle kättesaamist). 2. Puudusega objektid PEAVAD OLEMA esitatud ja tagasi garantiiperioodi jooksul (ja originaalpakendis, kui võimalik).Teil tuleb meile ütlema, mis viga on, ja anna meile oma tellimuse number.ME EI PARANDA VÕI ASENDA ESEMED AEGUNUD GARANTII.


  • Stiil: Kaasaegne
  • Päritolu: CN(Päritolu)


Kirjutage oma ülevaade

Seotud tooted