Uus Akrüül Bird Feeder Läbipaistev Selge Vaatamise Maja Kuju Birdhouse Äraveo Rippuvad Toidu Mahuti Lemmikloom Linnud Loomade


Märksõnad: lind pesa, koori ja stick mööbel kleebised, birdhouse, bird feeder väljas, kaasaegne punane vaas, antiik linnu puuri, birdcage loor, lille koolibri, lille tattoo joonist, hd visiir.

€7.56 €15.12
  • On laos
  • t88786


Omadused:

Läbipaistev Maja Kuju Disain: Tugev äraveo saab vältida lindude ja seemned märgumise vihma kinni ühegi akna pinda,ja jääb tugev igasuguse ilmaga.

Kergesti puhastatav: eemaldatav tray on lihtne puhastada kiiresti ja lihtsalt.Lihtsalt eemaldage plaat ja visake kõik praht ja vanad seemned.Samuti saate kiiresti pühkige pind niiske rätikuga, et eemaldada tolm ja vesimärgid.Ja sa ei pea muretsema linnu seemned märjaks saada tüütu.Meil on äravoolu augud plaadi ja peamine investor, nii et seemned võivad olla kuivatatud.

Lihtne Üles Seada: Nr assamblee vaja, lihtsalt lisage see aken bird feeder mistahes pinnale oma aken oli 3 ultra-tugev äraveo tassi ja vajuta peale oma väljaspool akna klaas.3 ultra-tugev äraveo tassi võib jääda panna isegi paljud linnud söögituba kord, ja see võib olla isegi kasutatud kui orav investor.

Sobib: Nagu kaasaegne stiilne akrüül Aknas bird Feeder,Ideaalne erinevate kord, nagu korter,aknalaud, terrass ja muude väljas kohad, mis sulle meeldivad, või teenetemärgi siseruumides,nagu köök,elutuba ja vannituba jne.Lisatasu aknas bird feeder on parim kingitus, linnuvaatlus entusiastid, vanemad, vanavanemad, sõbrad, lapsed, teie teised olulised ja isegi koer ja jne.

Kirjeldus:

Toote Tüüp: Aken Bird Feeder

Materjal: Akrüül

Värv: Läbipaistev

Kuju Tüüp: Maja

Imitoru Kogus: 3

Toote Mõõdud: 15*15*6cm/5.9*5.9*2.4 aastal

Rakendus: Linnud, Orav, Väike Lemmikloom jne.

Sündmus: Sees, Väljas, elutuba, Õue jne.

Komplekti Kuulub:

1 x Aknas Bird Feeder


  • Suction Quantity: 3
  • Päritolu: CN(Päritolu)
  • Tüüp: Linnud
  • Kuju Tüüp: Maja
  • Värv: Läbipaistev
  • Materjal: Plast


Kirjutage oma ülevaade

Seotud tooted