Värvikas Väljas Bird Feeder metallist Rippuvad Wild Bird feeder aed maja decor Vintage Lind toidu Supplie Konteiner Seade


Märksõnad: xr iphone juhul rilakuma.

€2.92 €4.49
  • On laos
  • t180800


kirjeldus:

100% kõrge kvaliteediga

funktsioon:

Peen disain-rippuvad bird feeder on imeline lisaks oma koduses lindude toitmine hobi.Lihtne riputada ja täida lind toit.Lihtsalt vala linnud toidu sisse investor.Sööda ilusad linnud ja meelitada neid oma maja, aeda või õue rippuvad lind sahtel.

Kaunistamiseks ja meelelahutus-lindude toitmine tagahoovis on lõbus tegevus, mida igaüks saab nautida koos.Riputada see väljaspool akent, hoovis või selle lähedal, terrass nautida lõbus lindude toitmine.Meeldivaid tegevusi, pensionärid, laste, loodus, aiad, lemmikloomad ja lind lovers loovad suurepärased kingitused peredele ja aed lovers.

Lihtne riputada-vala toitu lind külvi salve ja riputada see.Avatud peatatud platvorm investor võimaldab teil kontrollida seemne tasandil lühidalt.Veenduge, et nad ei keerata, kui seisab bird feeder toiduotsimist.

Peen kingitus ideid: ideaalne valik, loodushuvilistele, ja unikaalseid kingitused, mida saab kasutada housewarming, õhtusöök isikud, sünnipäevad jne.

Funktsionaalne disain on valmistatud kõrge kvaliteediga vastupidavast metallist tagada seemnete ohutuse.

kirjeldus:

Funktsioon: mitte-automaatne

Kasutamine: bird feeder

Viimistlus: Retro

Värv: nagu näha

materjal: metall

Suurus: 16x23cm

pakend:

1x metallist bird feeder

Tänan tähelepanu eest, kui te soovite osta rohkem kui meil, mis on loetletud, siis palun võtke meiega ühendust.me olema valmis vastus sulle ASAP.


  • Materjal: Roostevaba Teras
  • Päritolu: CN(Päritolu)


Kumpanatkeng
2021-07-20
1/5
Very bad, called paid never something received! Order never something more

Kirjutage oma ülevaade

Seotud tooted