Professionaalne Päevalille Roostevabast Terasest Calluse Eemaldaja Pediküür Faili Pediküür Skraberi Kõva Nahk (Hall)


Märksõnad: yzeren traat.

€7.33 €14.09
  • On laos
  • t84070


Kirjeldus

Unikaalsed omadused võimaldavad teil siluda ja pehmendada callused jalad: kahepoolne abrasiivseid (jäme ühel pool, trahvi teisel küljel) multi-purpose suu hoolikalt.Jämeda liivapaberiga kiiresti vähendab paks kivinenud.Fine grit pehmendab nahka ja säilitab pehmuse.Söövitatud abrasiivseid pind ei kanna või lible maha.Augud siledam võimaldab vett, et loputada kaudu, hoides tool puhas.Ekstra pikad, kaardus disain kergesti jõuda kõigis valdkondades jalad.Laiad, polsterdatud käepide maksimaalse haarduvuse ja mugavuse.Saab steriliseeritud mis tahes plasti-ohutu desinfitseerimine süsteemi.

Omadused

- Brand:.

- Värv: Hall.

- Materjalid: roostevabast terasest.

- Suurus: Umbes 26.3 * 5.2 cm(L*W).

- Suu Faili on tugevam pool ja siledam pool on koheselt kõrvaldada paks callused nahk, käepide on mugav haarata ja see on auk hakkama, nii et neid saab riputada vann või dušš lihtsalt.

- Täiuslik kahepoolne jala faili õrnalt, eemaldab tõhusalt oma paks kõva nahk paljastada touchably, siledad jalad.

- vaja leotada jalgu enne käesoleva suu käest, annab võrdselt head tulemused nii kuiv ja märg suu pindu, mis võimaldab kasutajal töötada vastavalt oma eelistustele ja rahulolu.

- Ohutu ja efektiivne, et eemaldada surnud nahka jalad täiuslik pediküüri kodus.

1 * Professionaalne Päevalille Roostevabast Terasest Calluse Eemaldaja Pediküür Faili Pediküür Skraberi Kõva Nahk (Hall)


  • Materjal: 1
  • Kogus: 1
  • Mudeli Number: 1
  • suurus: 1
  • Päritolu: AE(Päritolu)


Oliviasunjoyo
2021-07-09
5/5
Super! I order not the first time. I ordered friends and friends. On two different stickers and one slightly heavier than the other and the color of the metal lighter

Kirjutage oma ülevaade

Seotud tooted