20Pcs DIY Disain Denim Plaastrid Raud Denim Riie Plaastrid Riided Teksad Repair Kit Kodu Kunsti Rõivaste Õmblemine Plaastrid Vahendid


Märksõnad: eye sew patch, napapijri, polo kinnita plaaster, üpp kõrva, silma raud plaaster, raud plaaster lastele, embroid plaaster, kohandatud paik kork, techwear naised, cotton denim fabric.

€1.27 €2.01
  • On laos
  • t2935


Kirjeldus:

Kasutamise viis:

1. Kõigepealt pane riie seisukoha kohta, mida soovite kleepida.Stick riided külge sulatada kuuma liimiga (liim ei saa lahti rebitud).Eelsoojendama rauast ja rauast esiosast riie 10-20 sekundit, et määrata lapiga.Võite kasutada ka nõel ja niit parandada positsiooni lapiga enne triikimine, et vältida kõrvalekalle lapiga.

2. Keera fikseeritud seisukoht, riie kleebised ja riided (või muud tekstiilmaterjalid), rauast töö tagaküljele 30-60 sekundit, et tagada, et tagasi liim sulab ja riie kleebised on kindlalt kinnitatud riided (või muu tekstiil).

3. Rauda 1-2 minuti kaugusel ees, peamiselt vajutades servad ja nurgad riide pastad, et tagada sile pind ja täiuslik integratsioon riided (või muu tekstiil).

Ettevaatusabinõud: riide jaoks kleebised litrid, helmed, vesi, trellid, siidist lilled ja villa pallid, samuti riie kleebised tikitud metallist traat, nad peaksid olema triigitud alates vastupidine külg ees, ja siis nurgad peaksid olema trimmitud alates esiküljel pärast lapiga kleepsud on kindlalt kinnitatud, et mitte kahjustada litrid või muud kaunistused esiküljel.Riided (või muud tekstiili) tuleb hoida kuivana.Kui triikimine, mitte kasutada rauda, et pihustatud vesi lapiga kleebised või riided.

Pärast nupule, riiet saab tihedalt koos riideid (või muud tekstiilmaterjalid) pikka aega.Kui riie langeb välja teatud aja järel, või langeb välja pärast pesemist, see tähendab, et raua temperatuur on madal ajal triikimine, või triikimine aeg on liiga lühike

Tehnilised andmed:

Materjal: Denim

Tüüp: Denim Plaaster

Stiil: Raud-kohta

Suurused ja Kogus:

12.5*12.5 cm / 4.9*4.9 (5TK)

14*11cm / 5.5*4.3 (5TK)

On 7,5*7,5 cm / 2.9*2.9 puhul (5TK)

7.5*5cm / 2.9*1.9 (5TK)

Kasutamine: kott, riided, müts, jalatsid, püksid

Komplekti Kuulub:

5tk 12.5 * 12.5 cm, Denim Plaastrid

5tk 14 * 11cm Denim Plaastrid

5tk on 7,5 * 7,5 cm Denim Plaastrid

5tk 7.5 * 5cm Denim Plaastrid


  • Tugi: Dropshipping / Wholesale
  • Päritolu: CN(Päritolu)


Kirjutage oma ülevaade

Seotud tooted