Soodustingimustel 2021 uus tee Sichuani huamaofeng jasmiini tee superfine tee kotid, tervise-ja heaolutooted


Märksõnad: xr telefoni juhul õhu pod.

€11.61 €23.21
  • On laos
  • t83781


Soodustingimustel 2021 uus tee Sichuani huamaofeng jasmiini tee superfine tee kotid

Sichuani ei ole mitte ainult kodulinnas pandas, aga ka rohkesti kõrge kvaliteediga jasmiini tee.

Sichuani Mengding Mägi on kuulus tee, mis toodavad piirkonnas Hiinas,Mengding Mägi roheline tee Hengxian Jasmiin,Pärast scenting mitu korda, aroom lilled ja tee segu.

Taskukohane pakend, mis sobib oma joomist.

Toote parameetrid:

Tootmise litsents Nr.: sc11451180300828

Toote Standard Nr.: GB / t18665

Tehase nimi: shumingrun tee tehases, Mingshan Linnaosa, Ya ' an Linnas

Koostis: roheline tee, jasmiini ja värske

Ladustamise meetod: hoida külmkapis, pitsat ja kuiv, et vältida omapärane lõhn

Kõlblikkusaeg: 540 päeva

Toidu lisandid: Puudub

Päritolu: Ya ' an Linnas, Sichuani Provintsi, Hiina

Pakkimise meetod: kott

Net sisu: 250g

Keeta juhend:

Tee kulu: 3g

Vesi: 150ML(Puhastatud vee kogus)

Vee temperatuur: 85-90℃

Aeg: 1-3min

Arv õlle: 4-6 tassi

Kohaletoimetamine:

1: Venemaa ja Valgevene, ostjad peavad kirjutada täisnimi.

2: Brasiilia, Argentina, Kanada, laevandus löögisagedus on väga aeglane.

3: Kui tellida, siis kontrollige, aadress, postiindeks ja telefon numberBecause me ei saa midagi muuta pärast seda, kui kaup on tarnitud .

Kui soovite valida, express shipping ta, me peame teilt laevanduse tasu. (Näiteks, EMS, DHL, fedex, TNT), Me püüame oma parima, et pakkuda teile hea laevaliinidel.Kuid mõnikord rahvusvaheline tarne on väga sõltus kohalikest kommetest ja asukoht post shipping või ilm,kauge koht, oma viibimise.nii mõned maatükid, mis lükkub edasi või punkt brokened, kuid ei muretse selle pärast,kui see on juhtunud, pls võtke meiega esiteks, me tegeleme see,Kui sa ei saa paki enne aja lõppu, palun võtke meiega kohe,me võtame ühendust china post kontrollida, kuni see on ja siis annan teile vastama solutionWe hakkab kandma kahju, kui saadetis on kadunud või objekti brokened edasi saatmine,nii et pls võtke meiega kui see juhtus, Kui kuvatakse vale kauba või teile ei meeldi punkt,või siis saada defektiga tooted, pls võtke meiega kohe.

Tagasiside:

Me automaatselt jäta positiivset tagasisidet, et igaüks, kes on täielik tehing ja jäta meile positiivset tagasisidet.Palun ärge unustage, et anda meile VIIS TÄRNI, kõik Üksikasjalikud Müüja Reitingud.On ebatõenäoline juhul, kui te ei ole rahul tehinguga, palun võtke MEIEGA ÜHENDUST, enne kui esitada oma hinnang.Me usume, et kõike on võimalik lahendada kommunikatsioon.

1. Selleks, et pakkuda teile parimat teenust, siis palun ravida tehingu õiglaselt.Tagasiside on lihtsalt see, mida me järgime.

2. Palun ÄRGE võtke meiega ühendust, esimene, et saada parem lahendus enne, kui sa jätaks neutraalne või Negatiivne tagasiside hinnang negatiivne tagasiside

3. Me püüdleme 5-star service märkides ettemaksu meie poliitika meie laevandus määr & meie laevandus sagedus.Kui sa olid rahul selle tehinguga, palun vastake kõik 5 tähte!Kui te ei ole rahul,lihtsalt andke mulle teada e-posti teel, mitte jätta madal skoor, ja ma töötan, et teha see nii.

4. Palun kirjuta mulle läbi "MINU TEATED" või "Küsi Müüja Küsimused" kas teil on küsimus meie listings või oma ostu.

Küsimusi, võtke palun meiega ühendust. (Jäta teade Transfield.ee)Me teile vastuse oma sõnumi jooksul 24 tundi.E-kirju on võimalik hilinenud vastuse pühapäeval ja pühade ajal.


  • Päritolu: CN(Päritolu)


Kirjutage oma ülevaade

Seotud tooted