2020 Hiina Must Tee Jin Jun Mei Teed Cha Golden Monkey Wuyi Mountain Punase Tee 250g


Märksõnad: punane tee, teacup, hiina puer tee, kuldne ahv, kleit salsa, kleit tango, tee teekann, oolong tee, da hong pao tee, klaasist teekann.

€6.89 €8.83
  • On laos
  • t191272


modname=ckeditor

Toode Kategooria : WuYiShan Must Tee;

Toote Nimetus : Jin Jun Mei Must Tee ;

Tootmise Kuupäev : 2020;

Kõlblikkusaeg : 725 päeva;

Ladustamise Meetod : Hea, Suletud, Kuivas, Pimedas, Ei Lõhna, Ei Reostust; Tootmise Meetod : Käsitsi Valmistatud;

Kogus : 250g / 500g / 1000 g;

Sertifikaat : HACCP, ISO9001:2000 , QS (Hiina kvaliteet ohutuse tunnistus).

Jin Jun Mei Tee:

on müütiline, see on pikk ajalugu, ja on väga teretulnud tee lovers.See on osutunud by Dr. Haruo Nakamura, alates Jikei Medical University, Jaapan ja Hiina Ennetava Meditsiini Uuringute Instituut Toitumise ja Toidu Hügieeni eksperimendid kinnitasid, et Wuyi Oolong tee on kümme funktsioonid:

Anti-aging.Seal on tee polüfenoolid ja elujõudu GSH-PX, mis aitab vabaneda keha bioloogiliste vabade radikaalide ja vähendada keha kahju.Anti-vähi.Parandades immuunsust.Ennetamine südame-veresoonkonna haigused.Tee polyphenol ühendeid, võivad vähendada vere kolesterooli ja triglütseriidide taset, vähendada lipiidide ladestumist.Ja see ka mängida olulist rolli vähendades vere viskoossust, Funktsioonide kehakaalu ja ilu.Kuna tase lipiidide, kolesterooli ja triglütseriidide on võimalik vähendada, lagunemine tegevuse pankrease lipaas on edendada, tulemus on neutraalne rasva on vähendatud.Kaitse kuseteede organeid.See tee sisaldab mingi flavonols, mis on funktsiooni pärssimine torujad reabsorption.Kaitse kõhuga.Catechin, üks koostisosi teed, saab kaitsta gasric ja vältida sekretsiooni mao mahla.Vältida silma haigus.A-vitamiini saab vältida naha paksenemine ,ja vältida silma haigus.Kaitse hambaid.Tee sisaldab umbes 27.3-146.6 PPM fluori, see fluori võib ära hoida kaariese ja suurendada vastupidavust luu.Meeldiva meeleolu.modname=ckeditor modname=ckeditor


  • Päritolu: CN(Päritolu)
  • Võimsus: 1.0 L
  • Materjal: Portselan
  • Brändi Nimi: ANCHENG


Shellaafable
2021-06-18
5/5
Goods received. Thank you.
Ludmilkadodonowa
2021-04-27
5/5
Товар получил. Спасибо. Сухой чай пахнет хорошо. При заваривании пахнет черносливом. Думаю три заварки выдержит. Рекомендую.

Kirjutage oma ülevaade

Seotud tooted