5 ml klaaspudel koos Skaala, Tühi Parfüümi Pudelid Pihustiga Spray Pudelit Kaasaskantav Reisi Kosmeetika Konteiner moodustavad Vahendid


Märksõnad: 5ml rulli kohta, bike klaasist pudel, bottle twist, korduvtäidetavaid spray pudelit parfüümi, parfum spray parfüüm, 5 ml pihusti klaas, pudel klaasist perfum, korduvkasutatavad spray pudel klaasist, 5ml pudel, klaas, engravable parfüümi pihustada.

€0.58 €1.14
  • On laos
  • t81452


Kirjeldus: 100% täiesti uus ja kvaliteetne Funktsioon: 1. Kompaktne ja kaasaskantav, mugav kaasas kanda ja ladustamine. 2. See on väga lihtne kasutada ja saab uuesti täita sekundit. 3. Täiuslik ladustamiseks mõned oma lemmik Parfüümi/Raseerimisjärgne/Meik Remover on väiksem konteiner, ilma et peaks võtma kogu pudel teiega puhkus 4. Läbipaistvast klaasist viaal sees, et lihtsalt näha, kui palju parfüümi jääb.Tehnilised andmed: Materjal: Klaas Maht:5 ml Värv:Kuld,Hõbe,Must Suurus:a näidanud komplekti kuulub: 1tk Pump Spray Pudelit Märkus: 1. Tänu valgust ja ekraani vahe, elemendi värv võib veidi erineda pilte. 2.Palun lubage 2-3mm erinevuste tõttu käsitsi mõõtmine.


  • Toote Tüüp: Korduvtäidetavaid Pudelid
  • Päritolu: CN(Päritolu)


Kirjutage oma ülevaade

Seotud tooted