Hulgi-5ML Tühi Küünte Geel Pudelid Küünelakk Geel pudelid Küünte Klaas Gule Pudelid Ilu Küünte Õli Pakkimine Pudelid


Märksõnad: tühi õli pliiats, konteiner klaasist pudelid, porcelain nail bottle, 5ml, tühi klaas pudelid, pudel poola, geel lak, pruun poola pudel, värvikas tühi küünelaki pudelit, eye gel pack, raha küünte.

€10.25 €13.85
  • On laos
  • t153893


Hulgi-5ML Tühi Küünte Geel Pudelid Küünelakk Geel pudelid Küünte Klaas Gule Pudelid Ilu Küünte Õli Pakkimine Pudelid

Capicaty: 5ml Materjali:klaas

Suure tellimuse, kellel suur allahindlus, pls võtke ühendust klienditeenindusega!Deponeerimine/krediitkaarti/WebMoney.jne

Laevandus 1. Nagu tavaliselt, saadame paki 48 tunni jooksul, kui me saame oma makse.Ja kui sul on paigutatud järjekorras, pls võtke meiega ühendust. 2. Teeme oma parima, et tagada kõige reliableand taskukohane viis laevaliinidel.Kuid mõnikord rahvusvaheline tarne on väga sõltus kullerfirma ja kohalikke kombeid/ülesandeid.Kui te ei saa oma kauba õigeaegselt,palun võtke meiega kohe täiendavat abi.Täname oma arusaamist!Tagastab 1. Mingil vahetada või tagastada, meil on tarvis, et toode peab olema selle algne seisukorras, sealhulgas karp ja kõik tarvikud.Ostjate eest vastutab tagasi saatmise hind . 2. Palun võtke meiega ühendust, enne kui tagastate toote, siis pakume teil on õigus tagastada aadress.Tagasiside 1. Kui olete rahul ostuga ja meie teenus, siis palun võta minut aega, et jäta meile positiivset tagasisidet üldine Üksikasjalikud Müüa Reiting on 5. 2. Kui te ei ole oma ostuga rahul mis tahes viisil.Palun andke meile võimalus probleemi lahendada.Me saame aru, muresid ja pettumusi, võite on, ja püüame oma parima, et lahendada probleeme.


  • Päritolu: CN(Päritolu)
  • Mudeli Number: L-1128
  • Toote Tüüp: Korduvtäidetavaid Pudelid


Kirjutage oma ülevaade

Seotud tooted