2-in-1 Multifunktsionaalne Köök Colander/Kurn Kausi Set, kahekihiline Pööratav Äravool, Valamu ja Korv -, Puhastus -, Pesemis -, Mix


Märksõnad: xr iphone juhtudel toyota autod.

€9.45 €15.75
  • On laos
  • t80309


Omadused: Meetmed 11.79*9.83*4.72"; Kaal 330g.Eelistatud korvi suurus saab hakkama enamiku ponnistus, pesemine, puhastamine, kellel toidud ja puuviljad ülesandeid. 2-in-1 suur colander & kauss komplektid on valmistatud nontoxic, vastupidav, söögi PP.

Köök abimees

Töötab art. kõige toidud nagu spagetid, pasta, kartul, brokoli, rohelised oad, porgandid, spinat ja muu köögivili.Kasutaja need sõelad loputage salat lehed, puuviljad ja värsked köögiviljad.

Multifunktsionaalne 2 in 1 komplekt

Sisaldab a colander koos augud ponnistus ja kausi säilitada vedelike ja vesi.Palju mugavam kui ühe kausi või colander.Eemaldatav kauss ja colander muudab mugav erinevad kasutusalad ja tõhusalt säästab ruumi.

Detail disain

Kui rinnapiimasarnane mugavad käepidemed aitavad tal jääda oma käed.Tugeva aluse jalad disain aitab neil püsivad tahes countertop, samuti kaitsta kaussi.Piklikud augud juhtida vett eemal toidust, kiirendada protsessi venitamist.

Jumalik värv

Jumalik värv lisab lõbus ja ilu oma köök dekoratsioon ja toidu valmistamisel.Seal on neli saadaval värvid, sealhulgas roosa, lilla, roheline ja sinine.Saate valida oma lemmik üks.

Kirjeldus:

Tüüp: äravool kauss

Kogus: 1tk

Materjal:PP

Värv:roosa/lilla/roheline/sinine

Mõõdud: 30*25*12cm/11.79*9.83*4.72"(L*W*H)

Neto kaal:330g/11.64 oz

Pakend:

1* äravool kauss


  • Päritolu: CN(Päritolu)
  • Metalli Tüüp: Raud, PP
  • Mudeli Number: äravool kauss
  • Funktsioon: Öko-Sõbralik


Kirjutage oma ülevaade

Seotud tooted