12 TK/ Kott Sani Cleaing Pulgad Hoida Oma Kanalisatsiooni Torud Selge Ja Lõhn Kodu Puhastamine Kanalisatsiooni Äravoolu Puhasti Väljavoolu Valguda Eemaldaja


Märksõnad: drainer cleaner, sidruni squeezer teras, juul, drain cleaner smal, kruus kurn, masin drain cleaner, sani stick, e toru, haige, drain cleaner.

€2.55 €2.74
  • On laos
  • t152810


Omadused :

Tilk lisa nurjas iga kuu.Vältida haisev torud ,puhastus lõhn selle allikast.Lagundab ja tuhastamise orgaaniliste hoiused ja rasva buildup.

Valmistatud võimas ensüüme, et hoida oma köök, vannituba ja kasuliku kanalisatsiooni selge buildup ja lõhn.Ohutu torustiku ja septikud.

Punkt Spetsiifikast : Ühe kepiga Suurus : Umbes 9,5 x 0,5 cm Pakendi Suurus : 13.3 x 21.8 cm, Värv : Sinine,Oranž, Kollane,Roosa,Roheline,Lilla

Lõhn : Ookeani , Apelsin , Sidrun ,Lavendel Komplekti Kuulub :

12 x Valamu Deodorant Stick(1 Komplekt) Märkus : 1.Palun lubage 1-3mm vea tõttu käsitsi mõõtmine.Palun veenduge, et te ei pahanda, enne kui saate teha pakkumise. 2.Värvid võivad olla erinevad, sest erinevus ekraan, palun mõista.

Kuidas kasutada : Lihtsalt tilk üks Sani mälupulk iga äravoolu oma kodus - köök, vannituba, majapidamisruum, ja veel - kord kuus.Sani Pulgad esitab oma äravoolu ' s püüduri ja vabastab kontsentreeritud segu ensüümide, et peatada varukoopiaid, puukingad, ja lõhnad kuni 30 päeva.Minu kallis sõber: Tere tulemast meie poe, võtke julgelt valida, kui te korraldusi, tähelepanu, et vähem kui $ 5 ei ole võimalik jälgida ja kaubavedu aeg on suhteliselt pikk.Kui soovite jälgimise palun valige režiim logistika, mis nõuab makse.Kas sa valida, mida postitada,tellimuste üle $ 5 oleks võimalik jälgida.Kui teil on küsimusi jooksul kauba kättesaamisest aega, palun ärge esitada vaidlus, ja võtke meiega ühendust esimesena.Püüame, et sa rahul. 1) Tilk laevandus: pakume tilk laevandus teenust,saata oma clien on aadressi ilma meie poe teavet.Effcient ja ohutu. 2) transpordi Maksumus: pakume igasuguseid shipping methids, nagu post air mail,Aramex,DHL Fedex,EMS ja nii edasi,oleneb sihtkohast ja tellimuse summa.Kui soovite määrata laevandus meetod.palun maksta merevedude kulusid.Allpool on hinnata shipping kiirus, kui saata kaudu postitus lennupostiga (99% tooteid on tasuta kohaletoimetamine) Me säilitada kõrgeid kvaliteedinõudeid ja püüdma 100% kliendi rahulolu!Tagasiside on väga oluline.Me nõuda, et te meiega vahetult ENNE sa annad meile neutraalne või negatiivne tagasiside, et saaksime täita kuni teie rahulolu.See on võimatu, et tegelda küsimustega, kui me ei tea nende kohta!Kui olete rahul meie üksused ja meie teenus,siis palun võtta aminute jäta meid positiivset tagasisidet, kus 5 Tärni , me hindame seda, aitäh!


  • Päritolu: CN(Päritolu)
  • Funktsioon: Öko-Sõbralik
  • Brändi Nimi: TEAEGG
  • Sertifitseerimine: CE / EL
  • Metalli Tüüp: Muud
  • Mudeli Number: CDF-190860


Kirjutage oma ülevaade

Seotud tooted