Bike veepudelit Omanik süsinikkiu Jalgratta Vee Pudel Puuri Bike Cup Omanik MTB Road Bike Jalutuskäru Mootorratas


Märksõnad: drink bottle cages, topsihoidja sahtel, diivanil topsihoidja, riie topsihoidja, extra bottle cages, bike topsihoidja, vee pudel puurid, topsihoidja mootorratas, titan pudel puuri, rauast puuri pudel.

€21.79 €31.13
  • On laos
  • t71211


Kerge ja Vastupidav]Carbon fiber materjalist ja kerge disain, iga bike osad.Teha iga tarvikud serv sujuvalt, ei tee haiget pudel ja oma käsi.Väga lihtne ära pühkida ja puhas.

[Jääda Hüdreeritud Teie Ride] veepudeli hoidja bike on turvaline hoida.Kiire ja Lihtne juurdepääs oma tassi, kui sa seda vajad.Suur maantee -, ranna -, hübriid, universaal & elektrilised jalgrattad

[Sobib Teie Vee Pudelid]See bike pudeli hoidik sobib kõige standard & üle suurusega bike vee pudelid.Paindlik ja vastupidav materjal, sobivad enamuse sport pudel ,vee pudel lahtiselt ja plastist vee pudelid.Trek jalgratta veepudelit omanik saab natuke painutatud, et avada või sulgeda muuta pingete pudel.

Kõigi süsinikkiust materjal on tugev, kulumiskindel, vastupidav väljas karm keskkond, vastupidav

Sobib kõige jalgrattad, maastikurattad, road bikes, kokkupandavad jalgrattad ja laste jalgrattad

Värv:Must

Materjal:carbon fiber

Suurus:Umbes 137x74mm

Pakendi Sisu:

1* Bike Veepudeli Hoidja

2* kruvid

Ainult eespool pakendi sisu muid tooteid ei sisalda.

Märkus: Valgus pildistamise ja eri kuvarid võivad põhjustada värvi elemendi pildi natuke erineb reaalne asi.Mõõtmise lubatud viga on +/- 1-3cm.


  • Päritolu: CN(Päritolu)


Kirjutage oma ülevaade

Seotud tooted