KoKossi Plastikust Ultralight Jalgratta Pudel Puuri Mountain Bike Kerge Pudel Puuri Karm Vee-Topsihoidja Jalgratta Tarvikud


Märksõnad: xs max läbipaistev juhul kunsti.

€3.26 €4.66
  • On laos
  • t143546


Kirjeldus:

Nimi: Värviline suure sitkuse plastikust pudel puuri

Materjal: kõrge elastsus TPR inseneri-vaik (kõrge sitkus, ei ole lihtne murda)

Värv:nagu pildil

Suurus:nagu pildil

Omadused:

1. Sitkus on väga tugev---pidev pull, pidev kokkuklapitavad, ei ole katki, ei ole katki, me kasutame [kõrge elastne TPR engineering vaik] peamise tooraine.Meie tavaline prillid, kuulikindel klaas, kaitseprillid, pank, kuulikindel klaas, auto esituled jne.on kõik tehtud sellest materjalist.

2. Kaitsta vee pudel-vältida kriimustada vee pudel [Väike hõõrdetegur] Üldiselt, vee pudelid on valmistatud plastikust, ja hõõrdetegur vahel plastikust ja plasti on palju väiksem, et vahel plastist ja metallist (alumiiniumist pudel puuri).See mängib väga hea rolli kaitsta veekeetja.

3.Hea paindlikkuse [Suuremad ja väiksemad veekeetjad võtta see kõik], Kuna materjal on väga paindlik, nõuded suurus veekeetja ei ole väga kõrge.Tavaliselt suurusega veekeetjad saab hõlpsasti kasutada, ja üldine joogid, nagu must tee ja roheline tee , Wahaha mineraalvesi, Coca-Cola, Sprite jne.Nii saab väga hästi kasutada.

Pakett hõlmab:

1tk*jalgratta pudel puuri


  • Päritolu: CN(Päritolu)
  • Värv: NAGU pildil
  • Materjal: kõrge elastsus TPR engineering vaik
  • Nimi: Värvikas kõrge sitkus plastikust pudel puuri


Kirjutage oma ülevaade

Seotud tooted