Kahekordne pea Komplekt Ehitus Nurga Mõõtmine Joonlaua Alumiinium Perforeeritud Hallituse Mall Vahend Lokaator Puurida Juhend, Plaat Auk


Märksõnad: 3d vormi ükssarvik, baby shower seep, kid seep hallituse, goa, omatehtud seep hallituse, sulatada ja valada, kingitus komplekt seep, kitse, kitse simulaator mänguasi, custom seep tempel.

€7.65 €15.31
  • On laos
  • t70831


Osta nüüd ja sa saad ekstra kingitus pen!!Omadused: tööriist on kõrge kvaliteediga alumiiniumist vastupidavus ja on seisnud katse ajal.See tööriist talub kulumist.Laser tahkis etches digitaalse kaubamärk ja ei tuhmuma.

Lihtne mõõtmise vahel kõik metallist nupud ja kruvid ja pehme tihendid.

Eest kujuga plaadid, võid kergesti välja lõigatud tellised, nagu lõhe.

Multi-funktsioon metallist kuus korda joonlaud kokkupandav valitsejad iga nurga alt, et rahuldada oma igapäevaseid vajadusi.

Nurga suurust saab reguleerida, pähkel saab pingutada, et määrata nurk ja kuju mõõtmisi võib teha sujuvalt, et vältida erinevusi mõõtmise ajal ja tagada mõõtmise täpsus.Juhised: 1.Esiteks,pannes tööriista peale mingit pinda ja korrigeerida kuus valitsejad oma soovitud kuju.

2.Järgmine,pinguta kvaliteetsest metallist kruvid, et kindlustada oma nurga alt ja kasutavad seda soovitud nurga all kui korduvkasutatavad šabloon lõputu rakendused.

3.Lõpuks,kui valmis koos oma projekti, keerake lahti kruvid ja pane joonlaud oma tööriistakasti.Komplekti kuulub: 1 * Kahekordne pea Valitseja

või

1 * Kahekordne pea Joonlaud + 1*Sm-ga+ 3 * auk avaja

Lisaks saad ekstra kingitus pen


  • Päritolu: CN(Päritolu)
  • Tüüp: Ehitus-Tööriistade Osad
  • Materjal: Alumiinium-vase Sulamist
  • Brändi Nimi: louCnloin
  • Kasutamine: Renoveerimine Meeskond


Kirjutage oma ülevaade

Seotud tooted