Double-layer plastikust anti-põletushaavu käsi õled cup Premium Klassi Akrüül Topelt Seinaga Nõudepesumasin Ohutu Mitmekülgne


Märksõnad: juua põhk, kõrvaldamine põhk, täiskasvanud cup, tass plastikust, akrüüli cup, joomist tassi koos toruga ja kaaned täiskasvanutele, tass põhk, akrüül-tass põhk, selge vesi bottl, Õled.

€1.33 €1.90
  • On laos
  • t137696


Omadused:

1. Premium Klassi Akrüül: Ehitatud kvaliteetsest 100% BPA vaba akrüül, tasuta toksiliste kemikaalide ja võimalust leeching.Akrüül materjal on vastupidav ja kerge.See ei purusta nagu klaas, samal ajal andes teile läbipaistvuse ja selguse, muutes selle turvalisemaks ümber lapsed.

2. Topelt Seinaga: topelt seinaga struktuur vähendab kondensatsiooni ja ei määri tabelid ja countertops.Koos akrüül materjalist, topelt seina vähendab soojuskadu ja hoiab oma joogid külmem ja kuumem kui keskmine tass.

3. Nõudepesumasin Ohutu: On võimalik hoida nii kuumad ja külmad joogid, see trummel on vastupidavad temperatuuri ja võiksid koha peal nõudepesumasin hammas on lihtne puhastada.Lai suu avamist ja selle tohutu mahutavusega muudab ka käte pesemine pingutusteta.

4. BPA-Vaba Kaane ja Põhu: See karikas tuleb sobitamine kaane ja kõrs, mis on nii BPA-vaba ja nõudepesumasin ohutu.Kaas on lisatud kummist tihend, mis on tagatud ja spill proof.

Kirjeldus:

Kasutage seda trummel iga kord, mis sobib teie huvi.Kasuta seda selleks, et reisida, väljas üritustel ja spordiüritustel, et kohandada seda pool soosib ja kingitused või igapäevaseks kasutamiseks.

Tehnilised andmed:

Värv:Läbipaistev

Materjal:Premium Klassi Akrüül

Hinnatud temperatuur: 175F

Tüüp:500ML,600ML(valikuline)

Komplekti Kuulub:

1 * Õled cup

Märkused:

1. Erinevuse tõttu erinevate monitorid, pildi ei pruugi kajastada tegelikku värvi kirje.Tagame, et stiil on sama, nagu on näidatud pilte.

2. Palun lubage kerge mõõde erinevus on tingitud erinevatest käsitsi mõõtmine.


  • Kasutamine: Home DIY
  • Mudeli Number: tass
  • Materjal: Plast
  • Päritolu: CN(Päritolu)
  • Tüüp: Muud


Lafrenzel
2021-04-02
1/5
Unfortunately not within
RED LINE D
2021-06-15
1/5
‼️WARNING‼️ Items didn’t arrive and I was not given a full refund! I spent over £200 and nothing was done! Even AliExpress support didn’t help! AVOID!!

Kirjutage oma ülevaade

Seotud tooted