Kasutatud 1 / 8 RC arrma Kraton 6S catun ExB puldiga auto osad, shell rulli puuri nailon materjal


Märksõnad: arrma infraction, arrma kraton kruvid, rc-switch, nailon laos, arrma kraton, hitec rc raadio, arrma, pleaser, arrma suurkivi, lir2025.

€51.29 €78.91
  • On laos
  • t66419


[xlmodel]-[custom]-[54790]

[xlmodel]-[custom]-[54790]

[xlmodel]-[custom]-[54790]

[xlmodel]-[custom]-[54790]

[xlmodel]-[custom]-[54790]

Kasutatud 1 / 8 RC arrma Kraton 6S catun ExB puldiga auto osad, shell rulli puuri nailon materjal

Pakume hulgi hind store ' i tooted.Kui soovite tellida rohkem, siis võib vabalt võtke meiega ühendust ja me anname teile parima hinnaga.

omadused:

Rulli puuri sobib 1:8 arrma Kraton 6S catun ExB (kood ara106053).

Tugev, kulumiskindel, kerge, ühildub auto kest, kiire ja avatud, mitte-destruktiivne paigaldus.

Rulli puuri 493 * 175 * 148mm pikkus, laius ja kõrgus, ning kaalub ca 420g.Peamine materjal on imporditud peegel ertalon 6 SA ja nailonist valmistatud imporditud toorainet.

Rulli puuri on kooskõlas ExB on originaal esiosa kokkupõrke -, esi-ja tagumised amortisaatorid ja originaal auto kest, ja muude abivahendite auto kestad on teadmata,

Muud kokkupõrke vältimise süsteemid ei ühildu.See toetab ka ei kasuta auto kest, mis ühildub Qingleng pea üles ratta ja algse pea üles ratast.

Esi osa on fikseeritud 6 positsiooni võrra, mis on peamiselt fikseeritud amortisaator raami külge kruvid ja mutrid suurendada kokkupõrke-võime,

St3.5 * 22 isekeermestavad kruvi kasutatakse 2 auku eesmise kokkupõrke-lihtne slide traat originaal tehase (suur isekeermestavad kruvi ei ole lihtne slide traat, isegi kui libise traat anti jooksvalt raam on ikka usaldusväärne).

olge ettevaatlik:

V3 ja V4 ei saa kasutada vahetult, nii, et meil on vaja asendada originaal ExB kolmest osast kasutada.

Vastavalt ExB versiooni disaini, V3 ja V4 mudelid vaja asendada esi-ja tagumised amortisaatorid ning ExB (Nr.: ara320577, ara320580) ja eesmise kokkupõrke-kolme-osaline komplekt (Nr.: ara320573), enne kui neid saab kasutada.

[xlmodel]-[foto]-[0000] Fotod Nimekirja

[xlmodel]-[custom]-[54781]

[xlmodel]-[custom]-[54781]

1.Meie firma asutati aastal 2008, on olnud teadus -, arendus, tootmine ja müük enam kui kümme aastat.

Tehas asub RC mudeli tehase Shenzhen, Hiina.Kui teil on vaja suure tellimuse või kohandatud tooteid, palun võtke minuga ühendust.

2. Me võtame Alipay, Western Union ja pangaülekanded.Kõik suuremad krediitkaardid kaudu turvaline makse protsessor, TINGDEPOSIIDILEPING.Tasumine peab toimuma 3 päeva jooksul tellimuse.

3. Kui te ei saa kassasse kohe pärast enampakkumise sulgege, palun oodake paar minutit ja proovige uuesti.

1.Worldwide shipping. (Välja arvatud mõned riigid ja APO/FPO) 2.Tellimused töödeldud õigeaegne pärast makse kinnitamist. 3.Me ainult laeva kinnitas, et aadressid.Oma tellimuse aadress peab sobima teie Merevedude aadress. 4. Teenuse transiidi ajal on ette nähtud vedaja ja välja arvatud nädalavahetustel ja pühade ajal.Transiidi tähtaegu võib varieeruda, eriti pühade ajal. 5.Kui te ei ole saanud oma saadetise 30 päeva jooksul alates makse, palun võtke meiega ühendust.Me jälgida saadetise ja saan tagasi teile võimalikult kiiresti vastuse.

1.Teil on 7 päeva meiega ühendust ja 30 päeva tagasi alates kuupäevast, mil see saadi.Kui see punkt on teie käsutuses enam kui 7 päeva, siis loetakse seda kasutada ja me ei saa anda teile tagastamist või asendamist .Ei ole erandeid!Laevanduse kulud kannab nii müüja kui ka ostja poole. 2.Kõik tagastatud tooted peavad olema originaalpakendis ja sa pead andma usa shipping tracking number, konkreetset põhjust tagasi, ja oma po#. 3.Me toetuse oma täieliku võitnud pakkumise summa saamisel punkt selle algne seisukorras ja pakendamise kõik osad ja tarvikud kaasas.Pärast nii ostja kui ka müüja tehing tühistada alates Transfield.ee.Või võite valida, kas vahetada. 4.Me kandma kõik laevaliini kulud, kui toode(t) on (on) ei reklaamitud.

1.100% Reaalne Pilt.Võtame pilte tooted ise näitab teile originaal toodetega.Need on ainult teie viide, sest seal võib olla väike vahe pildid ja tõeline punkt.Puudusega objektid peavad olema esitatud ja tagasi garantiiperioodi jooksul (ja originaalpakendis, kui võimalik).

1.Ostjad alguses kinnitus on kõrgelt hinnatud pärast esemed. 2.Kuna teie tagasiside on väga oluline meie businesss arengut.Kui olete rahul meie toodete ja teenuste, me siiralt paluda sul lahkuda positiivne tagasiside meie jaoks. 3.Palun võtke meiega ühendust enne lahkumist mis tahes negatiivne või neutraalne tagasiside.Me töötame teiega, et lahendada kõiki probleeme.


  • Materjal: Nailon
  • Kasutamine: Sõidukid & Puldiga Mänguasjad
  • Nelivedu Omadused: Kogumispunkt
  • Soovitan Vanus: 12+y
  • Päritolu: CN(Päritolu)
  • Teljevahe: Kruvid
  • Sõiduki Tüüp: Autod
  • Vahend Tarvikud: Assamblee Kategooria
  • Upgrade Osad/Tarvikud: Car Shell
  • Mudeli Number: 1/8 KRATON 6S
  • Tehnilised parameetrid: Väärtus 2
  • Kogus: 1
  • Brändi Nimi: XINQIRC


Kirjutage oma ülevaade

Seotud tooted