Aerops Hobbywing QUICRUN-WP-8BL150 Veekindel 150A Harjadeta ESC 1/8 RC Auto Lollakas


Märksõnad: quicrun, 200a esc, harjadeta esc, 30a esc, 150a harjadeta esc, 120a esc, 110 rc, algne hobbywing quicrun 8bl150, esc hobbywing, undamine mootori komplekt.

€80.47 €123.79
  • On laos
  • t107651


[xlmodel]-[custom]-[54790]

Aerops Hobbywing QUICRUN-WP-8BL150 Veekindel 150A Harjadeta ESC 1/8 RC Auto Lollakas pakume hulgi hind store ' i tooted.Kui soovite tellida rohkem, siis võib vabalt võtke meiega ühendust ja me anname teile parima hinnaga.

Pakett Loetelu: 1tk* ESC

Suurus: 59.5(pikkus)*48(laius)*42(kõrgus)

Kaal: 178

grammi BEC: 6V 3A

4S liitium aku või 12 NiMH: 4274 või väiksema suurusega mootor, KV3000;

Eest 6S liitium aku või 18-cell NiMH: 4274 või väiksema suurusega mootor, KV2400;

(Pange tähele, et tehase originaal sisendvõimsus terminali ei ole plug, palun valige vastav pistiku tüüp vastavalt oma vajadustele)

Omadused

1. Täielikult veekindel disain, kohaneda erinevate kliimatingimused; (Märkus: töötamisel vees, palun eemaldage ventilaatori pistik, ja peske ja kuivatage ESC niipea kui võimalik pärast kasutamist, et vältida pistik oksüdatsioon);

2. Kõrge kvaliteediga materjalidest, tugeva praegust läbilaskevõimet;

3. Sõltumatute parameetrite seadistus interface, ei ole vaja lahti throttle kaabel vastuvõtja ühendamisel parameetrite kaardi;

4. Proportsionaalne pidur: 4-etapi esialgsed pidurdusjõu reguleerimine, 4-etapil maksimaalse pidurdusjõu reguleerimine, 8-etapil lohistage pidurdusjõu reguleerimiseks;

5. 9 liiki start ja kiirendus (seda nimetatakse ka Punch) korrigeerimised, alates "pehme" kuni "väga agressiivne", kohaneda erinevate omadustega mudeleid, rehvid ja kohtades;

6. Mitu kaitse funktsioonid: aku madal pinge kaitse, üle temperatuuri kaitse, throttle kontrolli kaitse lukus rootori kaitse;

7. Saate MÄÄRATA nupule ESC määrata ja muuta ESC parameetrid, ja seal on ühe nuppu, et taastada tehase parameetrid;

8. Kooskõlas kaasaskantav auto ESC programmeerimise milles kaart (ekraan on digitaalne LED).Seade, kaart on sõbralik inimene-masin-liides, mida on lihtne kasutada staadionil.

[xlmodel]-[foto]-[0000] Fotod Nimekirja

[xlmodel]-[custom]-[54781]

1.Meie firma asutati aastal 2008, on olnud teadus -, arendus, tootmine ja müük enam kui kümme aastat.

Tehas asub RC mudeli tehase Shenzhen, Hiina.Kui teil on vaja suure tellimuse või kohandatud tooteid, palun võtke minuga ühendust.

2. Me võtame Alipay, Western Union ja pangaülekanded.Kõik suuremad krediitkaardid kaudu turvaline makse protsessor, TINGDEPOSIIDILEPING.Tasumine peab toimuma 3 päeva jooksul tellimuse.

3. Kui te ei saa kassasse kohe pärast enampakkumise sulgege, palun oodake paar minutit ja proovige uuesti.

1.Worldwide shipping. (Välja arvatud mõned riigid ja APO/FPO) 2.Tellimused töödeldud õigeaegne pärast makse kinnitamist. 3.Me ainult laeva kinnitas, et aadressid.Oma tellimuse aadress peab sobima teie Merevedude aadress. 4. Teenuse transiidi ajal on ette nähtud vedaja ja välja arvatud nädalavahetustel ja pühade ajal.Transiidi tähtaegu võib varieeruda, eriti pühade ajal. 5.Kui te ei ole saanud oma saadetise 30 päeva jooksul alates makse, palun võtke meiega ühendust.Me jälgida saadetise ja saan tagasi teile võimalikult kiiresti vastuse.

1.Teil on 7 päeva meiega ühendust ja 30 päeva tagasi alates kuupäevast, mil see saadi.Kui see punkt on teie käsutuses enam kui 7 päeva, siis loetakse seda kasutada ja me ei saa anda teile tagastamist või asendamist .Ei ole erandeid!Laevanduse kulud kannab nii müüja kui ka ostja poole. 2.Kõik tagastatud tooted peavad olema originaalpakendis ja sa pead andma usa shipping tracking number, konkreetset põhjust tagasi, ja oma po#. 3.Me toetuse oma täieliku võitnud pakkumise summa saamisel punkt selle algne seisukorras ja pakendamise kõik osad ja tarvikud kaasas.Pärast nii ostja kui ka müüja tehing tühistada alates Transfield.ee.Või võite valida, kas vahetada. 4.Me kandma kõik laevaliini kulud, kui toode(t) on (on) ei reklaamitud.

1.100% Reaalne Pilt.Võtame pilte tooted ise näitab teile originaal toodetega.Need on ainult teie viide, sest seal võib olla väike vahe pildid ja tõeline punkt.Puudusega objektid peavad olema esitatud ja tagasi garantiiperioodi jooksul (ja originaalpakendis, kui võimalik).

1.Ostjad alguses kinnitus on kõrgelt hinnatud pärast esemed. 2.Kuna teie tagasiside on väga oluline meie businesss arengut.Kui olete rahul meie toodete ja teenuste, me siiralt paluda sul lahkuda positiivne tagasiside meie jaoks. 3.Palun võtke meiega ühendust enne lahkumist mis tahes negatiivne või neutraalne tagasiside.Me töötame teiega, et lahendada kõiki probleeme.


  • RC Osad ja Accs: Mootorid
  • Kaugjuhtimispult Lisaseadmed/Seadmed: esc
  • Tehnilised parameetrid: Väärtus 2
  • Nelivedu Omadused: Mootorid
  • Kogus: 1
  • Päritolu: CN(Päritolu)
  • Materjal: Composite Material
  • Upgrade Osad/Tarvikud: Liitium Aku
  • Mudeli Number: WP-8BL150
  • Brändi Nimi: XINQIRC
  • Teljevahe: Alumine Plaat
  • Kasutamine: Sõidukid & Puldiga Mänguasjad
  • Soovitan Vanus: 12+y, 18+
  • Sõiduki Tüüp: Autod
  • Vahend Tarvikud: Aku


Kirjutage oma ülevaade

Seotud tooted