2019/2020 Yunnan Vana Puu, Must Hiina Tee Dianhong Feng Qing Punase Tee Kook 357g


Märksõnad: kollaps väljaheites, jaapani tee infuser, punane tee, fuding valge tee, hiina puer tee, dian hong, christma puu, sketchbook akvarell, tee teekann, klaasist teekann.

€9.84 €12.61
  • On laos
  • t66286


modname=ckeditor

Kui te soovite osta rohkem Hiina Tee, tere tulemast meie poodi!

Toote omadused:

Tee Tüüp: Must Tee/Fengqing Must Tee

Kokku Kaal: 357g / 12.59 oz

Pakkeleht: 1 * Must Tee Kook

Säilivusaeg: mida pikem, seda parem

Kasvukoht: Yunnan Hiina Tootmine

Kuupäev: 2019/2020

Säilitamine:Jahedas ja hästi ventileeritud kohas, vältida otsest päikesevalgust.

Maitse: silk tõsta,lõhnaaine,keerulise ja paks maitse, mis üleminekuid tume mari kvaliteedi õrn suu katmine kakao lõpuni.

Dianhong Musta Teed valmistatakse lehtedest, et Fengqing lai-leaf tee taimed, mis sisaldavad rikas tee polyphenol, kasutades teaduslikku meetodit ja toimumas range tehnoloogiline protsess.Toodet iseloomustab kompaktne ja paks väänata, must ja läikiv läige, särab kuldne juuksed ,särav punane vodka,maheda maitse, paks lõhn ja ekstrakt on üle 40% pärast infusiooni.Riikliku Hinnangu 1985 tee võitis Kiip Sõlmimise riigi, oma hea kvaliteediga

Dianhong Tee välja töötatud 1939. aastal, kus üle 70 aasta ajalugu,see on antud riigi Hõbedase auhinna kvaliteedi, kuulsa Hiina Tee ja Välis-Tee Kingitus Välismaistele Külalistele.Rohkem ja rohkem andmeid näidata, et joomine must tee on 9 nõmme-hüvitised on järgmised: 1. Must tee sisaldab antioksüdante, mis takistavad tekitatud kahju vabade radikaalide, mis võib põhjustada arvukaid haigusi. 2. Joomine must tee võib aidata vähendada südamehaiguste riski ja insulti, sest see aitab laiendada veresooni, mis suurendab verevoolu südames. 3. Uuringud on näidanud, must tee saab kasutada võitluses vähi vastu.Omadused tee aeglustada kasvu vähkkasvaja rakud ilma hävitades terveid rakke. 4. Tee on ka uskunud, et aidata aeglustada vananemist protsessi.Tänapäeval on palju anti vananemist kreemid ja vedelikud, mis sisaldavad tee-ekstraktid aitavad nahka nooremaks. 5. Joomine must tee aitab põletada rasva ja kiirendab ainevahetust.See muudab see ideaalne jook neile, kes soovivad kaalust alla võtta, või kes kasutavad regulaarselt. 6. Tee joomine nagu must ja roheline tee aitab vähendada halva kolesterooli ja suurendab hea kolesterooli 7. Tee sisaldab fluori, mis aitab vältida hammaste lagunemine, tugevdades hambaemaili. 8. Need inimesed, kellel on diabeet, tee joomine aitab vähendada veresuhkru taset, mis võib vähendada riski, kae ja muud tingimused kaasatoodud diabeet. 9. Uuringud on näidanud, et kasu must tee on vähenenud, kui piim on lisatud.Nii, et ära hämmastav kasu tervisele see tee, see on soovitatav, et te ei võta oma tee koos piima või suhkrut.


  • Päritolu: CN(Päritolu)
  • Materjal: Keraamika
  • Brändi Nimi: ANCHENG


Bobthebruin79
2021-04-12
5/5
Fragrant and heavy, good premise !

Kirjutage oma ülevaade

Seotud tooted