10TK/palju Kunstlike Toidu Lollipop Candy Decor Figuriin kivi ümber Mänguasjad Nukumaja/Miniatuurid DIY Telefoni Juhul Tarvikud Materjal


Märksõnad: teenetemärgi tarvikud raamat, kawaii, voodi kaunistamiseks tarvikud, lollipop, toit, mänguasi, nukk lollipop, ukalele kaunistamise tarvikud, nukumaja toit, nuku toit, chambre kaunistamise tarvikud.

€1.46 €2.09
  • On laos
  • t63433


Soe Nõuanded:

1.Umbes Suurus-----

***Kuna eri mõõtmise meetodid käed, see on kuuluvad normaalse täpsusega±2cm viga.Kui sul meeles,siis palun ära osta seda.

2. Umbes Foto----

***Kuna pildistamise kerge erinevus, See on natuke erinev pilt, värv näidatud veebilehel.Kui sul meeles,siis palun ära osta seda.

3.Umbes Venemaa Sõbrad----

***Palun aidake meid kinnitate oma täielik nimi inglise keeles tellimuse,(eesnimi +isapoolne nimi +perekonnanimi),või saadetakse pakk tagasi saadetud tolli.

4.Umbes Epacket----

***Tänu USA,Austraalia ja Kanada Riik ei uuenda jälgimine teabega veebilehel,palun ostja valida shipping viisil Epacket parem,see on tarnitud kiiremini.

Märkus:

me laev see vaba shipping,nii see lihtsalt on võimalik jälgida hiinas,ei saa jälgida teie riigis.

kui sul meeles, siis palun ärge valige tasuta saatmine, palun vali hiina õhu-tähitud post või epacket kohaletoimetamise viis.

Kokku Väärtus Üle 10USD on Tasuta kohaletoimetamine standard klassi shipping (Transfield.ee Standard Shipping ePacket, Hiina Posti Tähitud lennuposti, Eriline Joon-YW ) maatükid saab jälgida veebilehel.Kiiremaks ja turvalisemaks!

Kategooria : DIY Kujukeste & Miniatuurid

Materjal : Vaik

Suurus: nagu pildil

Värv: nagu pildil

Kasutamine: need vaigud on laialdaselt juuksed vibu center, scrapbooking, kaunistus, telefon korral kaunistamiseks, igasuguseid DIY

Komplekti kuulub : 10tk juhuslik kuju ühes kotis


  • Materjal: Vaik
  • Teema: Armastus
  • Stiil: Euroopa


Kirjutage oma ülevaade

Seotud tooted