Kiik Ingel Väljavalitu Joonis Haldjas Vaik Käsitöö ystävänpäivä Kingitus Kääbus Väljas Aed Decor Klaas Ornament DIY Tarvikud


Märksõnad: väljas aia kaunistused, angel ripats, 135 mudel, kääbuspinšer, glitter lint, sõjaväe sõdur, suur angeles, klaas kujukeste inimesi, sureb haldjad, päkapikk aed.

€1.14 €2.20
  • On laos
  • t132465


Kiik Ingel Väljavalitu Joonis Haldjas Vaik Käsitöö ystävänpäivä Kingitus Kääbus Väljas Aed Decor Klaas Ornament DIY Tarvikud

Feature: 1.Valmistatud kõrge kvaliteediga plastist materjal, mis on vastupidav, käsitsi maalitud, veekindel.Üksikasjadega.

2.Rakendus: Muinasjutt kuju tarvikud on suurepärane valik meelelahutus.Need muinasjutt aiakaubad luua ilus tee poole värve, mis on armas ja toob rõõmu igal aed.

3.Haldjas Aias Kingitused: Need peen haldjad on väga armas ja saab lisada läige mis tahes loodud muinasjutt aed.See võib olla ka suurepärane võimalus ehitada esimese aed.Mini haldjas aias kit saab kasutada miniatuursed aiad ning on ideaalne kingitus sünnipäevad, emade päev, Jõulud ja lõpuaktused.

Kirjeldus:

Nimi: Swing Paar Lille Haldjas Aia Kaunistamiseks

Mõõtmed: umbes 6.8*6*8.5 cm(L*W*H)/2.686*2.36*3.35 punktis(L*W*H)

Neto kaal: umbes 65 grammi

Materjal: kvaliteetse eco-sõbralik vaik

Kohaldamisala: aed micro maastiku ripats

Pakkeleht:

1*Kiik Paar Lille Haldjas Ripats

Märkus:

Kuna valgustuse mõju ja pildistamise nurga alt, seal on värvi erinevus toote, palun mõista.

Tänu käsitsi mõõtmine, on tolerants selle toote suurus.


  • Drop shipping: Tugi
  • Päritolu: CN(Päritolu)
  • Materjal: Vaik


Jh0n Al0n3
2021-07-13
5/5
The item is very nice and good quality, exactly matches the description of the seller, only the hanging rope is small but you can put a larger one.
Lubovvoy
2021-06-25
5/5
Very nice

Kirjutage oma ülevaade

Seotud tooted