3.5 mm Jack Peakomplekt pikendusjuhe Audio Splitter Kaabel Meeste ja Naiste Kõrvaklappide Mikrofoni Aux pikendusjuhtmed Telefoni Arvuti


Märksõnad: kõrvaklappide remont traat, peakomplekti remont, usb-3.1 päise laiendus, audio mic splitter, diy kõrvaklappide juhe, audio splitter, bose kõrvaklappide juhe, db9 pikendamine, audio jack splitter, sekkumise teel 3.5 mm audio pikendamine.

€0.39 €0.75
  • On laos
  • t3559


Kirjeldus:

*Alumiiniumist kest 3.5 mm audio pikendusjuhe: spetsiaalne alumiinium sulamist kest, hea varjestus, high fidelity heli kvaliteet, pehme ja nr sõlm.

*High fidelity valtstraat: ühine valtstraat on ebastabiilne signaali edastamise ja moonutab heli kvaliteet.Vastu kõrge truuduse heli kvaliteet, disain, heli kvaliteet on täis, bänd amplituud on suur, ja edastamine on kiire, et vältida vigu ühise valtstraat hüpped turul.

*TPE keskkonnakaitse materjal: traat on kaetud TPE keskkonnakaitse materiaalsete, mitte-mürgine, pehme, kõrge temperatuur-vastupidavad, emailitud vask dirigent, kiire edastamine tagada heli kvaliteet.

*Special gold plating protsess: 3,5 mm liides võtab paksenenud 24K gold plating protsess, plug-redeli disain, vastupidavamad pistik sisse ja välja, pikk kasutusiga.

*Ühildub 3,5 mm seadmed: mobiiltelefonid, arvutid, MP3 / 4, DVD, TV, raadio, CD-mängija ja muude seadmete vahelist ühendust kõrvaklapid ja kõlarid, ja edastamine oma audio signaalid, meid erinevate muusika kogemus!

Tehnilised andmed:

Nimi: 3.5 audio / kõrvaklapid pikendusjuhe

Värv: Must / Valge / Punane, Must

Pistik: 24K kullatud pistik, kõrge vastupidavus

Pikkus: 1 / 2 / 3M

Välimine kate: uus valem keskkonnakaitse TPE materjal

Mugavus: plug and play, tugev anti-interferentsi tulemuslikkuse

Komplekti Kuulub:

1*peakomplekt pikendusjuhe


  • Mudeli Number: 3,5 mm
  • Päritolu: CN(Päritolu)
  • Toote Tüüp: Pistik
  • Brändi Nimi: centechia
  • Materjal: Metallist


Kirjutage oma ülevaade

Seotud tooted