Kaasaskantav Pehmest Silikoonist Juhul Kaitsekatte Puhul Võtmehoidja Jaoks Skullcandy Noole Tõsi, Tarvikud, Traadita Bluetooth-Peakomplekti


Märksõnad: bluetooth earphon, crusher kõrvaklappide, dana scully, skullcandy, diy kraana noole, skullcandy kõrvaklapid headset, kaamera kraana noole, kolju, kõrva pad, juhul skullcandy.

€1.40 €2.76
  • On laos
  • t112372


Kaasaskantav Pehmest Silikoonist Juhul Kaitsekatte Puhul Võtmehoidja Jaoks Skullcandy Noole Tõsi, Tarvikud, Traadita Bluetooth-Peakomplekti

Bullet Punkte: 1、Mugav kaasas Kanda: Palun olla kindel.Spetsiaalne kattekiht sees ei ole lihtne maha koorida.Teha laadimise kasti silikoon kasti stabiilsem, vältida selle alla ja liigub ning koht/eemalda kõrvaklapid kiiremini, mida on mugav kaasas kanda, stabiilsem, turvalisem ja anti-kadunud.

2、kvaliteetse: silikoon korpus on valmistatud kõrge kvaliteediga silikoonist materjal. 360° kaitseb oma kõrvatropid alates muhke, drops löökide ja kriimustuste eest, ilma, lisades suurus.

3、Unikaalne Disain: viimased Skull candy traadita earplug laadimine juhul, see võib kaitsta oma kõrvatropid alates igapäevane kulumine, ja vältida muhke, tolmu, plekke, drops löökide ja kriimustuste eest. 3mm paksus, unikaalne disain, vastupidav.

4、Lihtne Kasutada: See on väga lihtne kasutada.See silikoon juhul on ring disain ja kaane saab avada ja sulgeda, lihtsalt.Sisseehitatud kõrvaklapid box on ava, mis võimaldab teil laadida kõrvaklapid ilma korpuse.

5、Komplekti Kuulub: 1* Kõrvaklapid Silikooni Puhul.Kui teil on küsimusi meie toodete, vastake võtke meiega ühendust.

Kirjeldus:

Kerge karpi Oma kõrvaklapid !

Materjal: Valmistatud premium toit silikooniga materjali, mitte-mürgine, keskkonnakaitse, võite olla kindel, et kasutada.

Paksus: ca 3mm, 360° kaitset kriimustuste, kriimustuste, löökide, tilk ja muhke.

Alt Disain: Sooni disain annab sulle lihtne juurdepääs lightning port, laadige oma kõrvaklapid eemaldamata juhul.

Pinna Materjalist: Anti-staatiline, hüdrofoobne, mikro-matt tehnoloogia, seista, kergelt pihustatud vesi ja splash, ei ole lihtne tolmu, mugav pesu.

Pakkeleht:

1*Kõrvaklapid Silikooni puhul Skull candy Noole Tõsi

Märkused:

Tänu käsitsi mõõtmine, kaob taluvus toote suurus, mis sõltub tegelikust tootest.

Kuna valgustuse mõju ja pildistamise nurga alt, seal on värvi erinevus toodet, palun ole sellest teadlik.


  • Pakett: Jah
  • Brändi Nimi: tmddotda
  • Päritolu: CN(Päritolu)
  • Mudeli Number: Kõrvaklapid Silikooni Puhul Kaitsev Kate
  • Toote Tüüp: Kõrvaklapid Juhtudel
  • Materjal: Silikoon


Kirjutage oma ülevaade

Seotud tooted