Fitness-Treeningut Vastupanu Bänd, Võimlemine, Jooga Jala Ja Puusa Vastupanu Bänd Unisex Saak Ringi Jooga Anti-slip Jõusaal kummipaelaga


Märksõnad: Sobivus, koo esiliistu saak bänd, 2mm bullet, 55cm jõusaal palli, kangas kasutada ansamblid, exerciser ansamblid, saak band komplekt, jooga matt, heelium pump, voolu.

€1.07 €1.45
  • On laos
  • t2612


Kirjeldus:

【 2019 Hiljemalt Disaini Vastupanu Ansamblid 】 Meie vastupanu ansamblid kasutada kõrge kvaliteediga, vastupidav puuvill polüester elastne kangas.Ja pärast 60-professional fitness instruktorid katsetamine, see võib olla ka integreeritud oma nahka hoida teie parim kogemus.Meie meeskond on enam kui 8 aastat tootmise kogemust sporditarbed.Need non-slip fitness ansamblid, erinevalt kummist sport vööd, ei riku või curl koolitus.

【 Luua Oma Täiuslik Saak 】 vastupanu hip bänd saab lahendada oma keha ja hip probleeme.Treening bänd tõhusalt tugevdab lihaseid oma käed, jalad, tuharad ja õlgadel.Parim valik spordi-ja fitness. 20 minutit vastupanu laskeväljaõppeks iga päev 30 päeva hiljem saate saagi üllatus virsik puusad, et kujundada oma keha!

【 Sobib Palju Harjutusi 】 Meie laia treeningut vastupanu ansamblid sobivad iga koolituse ja aitavad P90X, CrossFit, Jooga, Hullumeelsus, Pilates, Kuum Jooga ja Rannas Sport Koolituse.Need laia puusa kasutada bändid on 3 erinevat taset vastupanu, ja kas olete algaja või fitness entusiast, saate hõlpsalt valida oma eelistatud tasandil kolm taset.

【 Mugav Kanda ja Vastupidav 】 Meie vastupanu ansamblid on varustatud lihtsasti teha ladustamise kott, mida saab kergesti teha kõikjal.Kas olete kodus, jõusaalis või, kui olete reisil või läheb läbi, saab kasutada tõhusalt lihaseid igal ajal, kõikjal.Need kõrge kvaliteediga hip vastupanu ansamblid on elastne, vastupidav ja veniv ja elastne materjal, vöö muudab nad paindlikumaks ja lihtne painutada.

【 Eluaegne Garantii Teenuse 】 Meie kasutada bändid pakuvad Elu-Aeg müügijärgse garantii teenust.Kui te ei ole täiesti rahul meie vastupanu ansamblid, me toetuse oma ostu.Me hindame iga kliendi ja on pühendunud klienditeeninduse meeskond võtta

kirjeldus:

Toote Nimetus: kükitama vastupanu bänd

Materjal: polüester puuvill + lateks traat

Bruto-Kaal: 110g

suurus(cm): 13*9*4

värv:nagu pildil

Märkus:

1.Palun lubage 0-1cm vigade tõttu käsitsi mõõtmine.

2.Toote värv kuvatakse fotosid võib näidates veidi erinev teie arvutis jälgida, kuna monitorid ei ole kalibreeritud sama.

3.Kui teil on mingeid küsimusi selle toote kohta, palun võtke meiega ühendust, me kannatlikult vastus teile!

Tehnilised andmed:

Õhuke ja võimas, lase teil saada täiuslik hip kuju!

Nende kasutamise ansamblid on sobiv kogu keha lihaste harjutusi,nad on head P90x, jooga, Pilates, ja randa keha harjutusi, Nad on ideaalne fitness harrastajatele.

Kuju ilus joonis ja leevendada stressi.Harjutus viies peamises valdkonnas, mis võimaldab teil aktiveerida kogu oma keha.

Need fitness bändid on libisemiskindlad ja mitte-curling, erinevalt kummist rihmad, nii et saate hoida oma treeningu töötab.

Enne sügav harjutusi, kasutage meie hip-ansamblid, et soe üles, puusad ja jalad ja aktiveeri kogu keha.

Soojakud on esmatähtis fitness harjutusi.

Aktiveerimine kogu keha lihased enne treeningut võib vältida vigastusi.

Meie professionaalne vastupanu ansamblid on sobilik algajatele ja professionaalne fitness harrastajatele.

Komplekti Kuulub:

1xSquat vastupanu bänd


  • Päritolu: CN(Päritolu)
  • Bruto Kaal: 110g
  • Materjal: polüester-puuvill + lateks traat
  • Mudeli Number: fitness vöö
  • Suurus(cm): 13*9*4


Carglass
2021-03-21
5/5
very happy

Kirjutage oma ülevaade

Seotud tooted