Keraamilised Tõstis Kassi Kausid Kõrgenenud Toidu või Veega Kaussi Stressi Vaba Tagasivoolu Vältimise Nõudepesumasin ja Mikrolaineahi Ohutu Plii Vaba


Märksõnad: bowl cat, kauss keraamika kategooria, topelt kauss, kassi kuivtoit, keraamilised piibukahad, kass investor, lemmiklooma topelt terasest kauss, lemmiklooma keraamilised kausid kassid, kass mängu, armas keraamiline kassi kaussi.

€26.17 €87.24
  • On laos
  • t192023


YXTC Keraamiline Tõstis Kassi Kausid, Kõrgenenud Toidu või Vee-Potid, Stressi Vaba, Tagasivoolu Vältimise, Nõudepesumasin ja Mikrolaineahi Ohutu, Plii & Kaadmiumi Vaba

Infot selle kirje:

Värv: Valge

Materjal: Keraamika

Tootja: YXTC

Eesmärgi Liik: Kass, Koer

1. TÕELINE kõrgenenud kauss: Esiosa kõrgus: 4.3-tolline (11cm), tagumine kõrgus:5.6 tolline (14.2 cm).Keraamiline Kauss läbimõõt - 6.5 tolli (16.5 cm).Puistu on palju kõrgem kui teistes kõrgendatud kausid turul.

2. Vähem Oksendamine: Ideaalne kõrgus disain maksimaalse mugavuse, kui söömine ja joomine, vähendab kaela pingeid, alandab rõhku oma lemmiklooma liigeste ja kõht.

3.Kalde Nurga Design: Toit jääb keskele nii on vähem stressi võttes jälitama toidu ümber kausi, lihtsalt oma kassi sööma.See aitab hoida toidu surutakse maha kaussi.

4. Anti-spill & Anti-slip: See kaal 1.8 lbs (0.816 kg), raske piisavalt, et nad ei tõsta.Kass tõstis kauss on valmistatud toidus melamiin, et on mittetoksiline, lõhnatu ja ohutu.

5. Nõudepesumasin ja Mikrolaineahi Ohutu: Valmistatud FDA/EÜ&ECC Euroopa standardi, Plii ja Kaadmiumi vaba.

Pakett Sisaldab:

1 x Keraamiline Pet Kausid


  • Tüüp: kassid, Üksik
  • Kuju: Ümar
  • Materjal: keraamika
  • Päritolu: CN(Päritolu)


Yuripoderoso17
2021-06-10
5/5
This is freaking adorable and perfect. My older cat wasn’t eating as much and getting sick so I read that these help with digestion. She loves it and so do I! I would purchase again for sure. And it’s super sturdy, nice quality!

Kirjutage oma ülevaade

Seotud tooted