PÄRAST Algse TTEL TTER TTER1212-2T17 TTER1616-2T17 TTER2020-2T17 TTER2525 CNC Treimine Tööriista Omanik 12MM Karbiid Lisab


Märksõnad: ego lathe tools, avärav töötlemata, cnc ruuteri, 9mm cnc milling tools, joonistaja, eemaldatav cnc tööriista omanik, tdc2, metal lathe tools, tter, taegutec.

€7.69 €8.17
  • On laos
  • t188121


PÄRAST Algse 100% TTEL TTER TTER1212-2T17 TTER1616-2T17 TTER2020-2T17 TTER2525 CNC Treimine Tööriista Omanik 12MM Karbiid Lisab

♡♡♡Tere tulemast VÄLJASPOOL Ametlikku Poodi♡♡♡

Toodete kuvatakse meie poest on kõik olemas.Ja kapis lihtsalt näidata osad meie tooted,palju tooteid ei ole üles laetud, kui sa ei leia vahendid, mida vaja või on mingeid nõudeid,siis palun võtke meiega ühendust,me lahendame selle õigeaegselt.Täname teid teie toetuse ja tunnustuse meie poest!!!

【Pakett Sisaldab】

1tk keerates vahend(v.a karbiid lisab)

【Toote Omadused】

1. Suur kõvadus, tugev ja kantavad. 2. Mõistliku struktuuri kinnitamine, tugev löögikindlus. 3. Elu on viis korda, et üldist CNC vahendid. 4. Kulumiskindlus on 30 korda, et tavaliste tööriistadega. 5. Jätkuvalt püüdlema täiuslikkuse poole tehnoloogia ja parendada tooteid.

【Teate】

1.Tänu arvestades, et toote pilt on väike värvi erinevus. 2.See tööriist omanik salesprocess ei kuulu karbiid lisab,pilt on lihtsalt viide.Kuid me saadame teiste tarvikutega ,sealhulgas Kruvi ja Mutrivõti.

【Õppe Rohkem】

1. Täiuslik mehaaniline mõju. 2. Täiuslik viimistlus. 3. Suur tõmbetugevus ja anti hõõrdumist lõpeta. 4. Spetsifikatsioon ja täpsus on täielikult vastavuses ISO standardile. 5. Kohaldatakse Keerates ja Ees töö. 6. Rohkem muud Treipingi Vahendid on toodetud meie tehases, nagu Igav tööriista omanik, Sooni tööriista omanik,sise-ja väliskeermestamiseks tööriista omanik.

【Meist】

One-stop hanke platvorm "PÄRAST seda" CNC-vahendid.2018. aastal, kauplus tegeleb peamiselt varustamise kvaliteedi lõiketerad väliskaubanduse eksport.Nüüd, kui äri on moodustavad küpse logistika kanal.Kliendi rahulolu on kõrge, ja tooted, mida saab toimetada maailma kiiremini ja paremini.Ettevõte toodab peamiselt CNC varre, CNC tera, keermestatud tera, karbiid end mill, koputage ja drill bit.Tegutseb suurte kaubamärkide CNC labad: MITSUBISHI, Taegutec, KORLOY, ZCC.CT, KYOCERA, Tungaloy, Sumitomo, vargus, HITACHI, DIJET, ISCAR.Lõiketerad on tuntud kui "tööstus hambad", ning nende tooteid kasutatakse laialdaselt paljudes valdkondades, näiteks tööpinke, tööstus -, auto-töötleva tööstuse, hallituse töötlev tööstus, lennundus -, riigikaitse, tööstus, terase tööstus, elektroonikatööstus, jne., mis on asendamatu tänapäeva tööstuses.Roll. "KAUGEMALE" on pühendunud kliendi esimene ja rajada ees.Meie firma saab pakkuda täielikku toetada lahendusi töötlemine ja tootmine vastavalt erinevate klientide vajadustele.


  • Kate: Muud
  • Mudeli Number: TTEL1212-2T17
  • Brändi Nimi: KAUGEMALE
  • Päritolu: CN(Päritolu)
  • Materjal: HSS
  • Kasutamine: Sisemine Keerates Tööriist
  • Vee karedus: HRC45-49


Skutelniktatyana
2021-03-17
5/5
I came, but I did not check on the machine.

Kirjutage oma ülevaade

Seotud tooted