Uus Intelligentne Automaatne Joogivee Dispenser Kaasaskantavad Elektrilised veepump Koos Elektrilise Pumba Lüliti USB Laetav Juhtmevaba


Märksõnad: bico veepump, cc, vee dosaatori pump elektroonilise, 2004. aasta dodge ram 1500, commercial water dispenser parts, hopar tiik veepump, pump vee, frigidaire water dispenser parts, vee pudeli pump f laadimine usb automaatne, jaotage vesi.

€7.41 €9.03
  • On laos
  • t186831


Oleme spetsialiseerunud tootmise ja müügi kõrge kvaliteediga esemeid.Ärge oodake, Valides meid, sa väärid parimat!

BPA vaba joogivee dispenser,ei ole toksilised ning ei lõhna.Pump vee pudel, laadimine USB, Lihtne paigaldada ja kasutada.

Söögi silikoon voolik, 304 Roostevabast terasest, koputage, Parim soojustus ja kõrge tihedusega ABS-plastist kest, mis ei ole toksilised ning ei lõhna.Lapseluku funktsioon takistab lastel kogemata puudutades ja põhjustab õnnetusi .Märkus: Vajutage ja hoidke 3 sekundit all, et alustada lapselukk, ja jätkata, vajutage ja hoidke 3 sekundit all, et sulgeda lapselukk!

Sisseehitatud suure võimsusega laetav aku, võib kasutada 30-50 päeva pärast täielikult laetud, pump umbes 5-6 barrelit 5 gallon pudel vett.Ei ole vaja laadida iga päev.

Kõrge Ühilduvuse,elektripliit pumpamise seade sobib puhas villitud joogivett, mis sobib erinevaid mudeleid gallon barrel ilma piiluma kaas.Kerge, mugav ja kaasaskantav, mis on ideaalne pinic, parim valik kodu, köögi ja kontori igapäevane kasutamine.

ODAVAD, KUID OMA KÕRGE KVALITEEDI:Kui müüja,oleme selgelt teada, et korrata klientidele on peamine allikas müük, nii et meil on olnud rõhutades kõrge nõue ja kvaliteet.ThisPump vee pudel saab tagada pikaajalise ajal kasutada.

Pange Tähele:

1.Tänu küljest mõõta, suurus võib olla 1-2cm viga.

2.Erinevad monitori ja kaamera automaatika võib põhjustada kergeid värvi erinevusi, peamiselt mitterahaliste kõiki värve.

3.Tänu pikaajalisele shipping, pakend võib kahju transiidi(Väga väike võimalus), kui pakett kahju, palun võtke meiega ühendust esiteks, enne kui lahkuvad tagasiside.Täname oma arusaamist.

4.Kui te ei ole sain oma paki, kuid tarne tähtaeg on tulemas, palume meile laiendada üleandmise kuupäev, aitäh.


  • Päritolu: CN(Päritolu)


Kirjutage oma ülevaade

Seotud tooted