2021New 1tk Värvikas Pop Torud Coil Fidget Meele Mänguasi Haridus-Stress Relief Mänguasi Naljakas Plastist Kokkupandavad Maagiline Mänguasi


Märksõnad: laste mänguasi, stress, anti stress, see pop, 2 pop fidget, antistress mänguasi, antistress käsi, popmart, antistress komplekt, pop-ot fidget mänguasi.

€0.82 €1.37
  • On laos
  • t182306


Bullet Punkte:

1、Naljakas ja Veniv: mini pop toru on lõbus ja praktiline ärritatud mänguasi, mis sobib lastele, kes pop -, venitus-ja ühendage, mis teeb pop-up toru esimene valik meele mängida.

2、Täistopitud Mänguasi: Need mini avatud mänguasjad sobivad kõigile kinni väike sõrmede, mida saab kasutada nagu pehmed mänguasjad, plüüš-Jõulud.

3、Arendada Oskusi: Need populaarne torud ja muud autistlik mänguasjad võib pakkuda taktiilne stimulatsioon, hea mootor, oskusi ja kuuldava tagasiside, muutes neid ideaalne meele mänguasjad lastele, kellel on autism.

4、Värve: Need autistlik mänguasjad poistele ja tüdrukutele on ka vidinaid, et erutada ja innustada lapsi.Iga pop-up tube komplekt on mitu värvi (saadetakse suvaliselt).

5、Premium Kvaliteet: kõrge kvaliteet mänguasjad on ideaalne, et lapsed on dadults, mis aitab neid leevendada stressi.

Kirjeldus:

Meie uue "väänatud" pistikud on kääbus-pistikud, ja nad ütlevad, et head asjad tulevad väikestes pakendites!Veenduge, et pop -, break, venitada, väänata, ühendada, ja hoia natuke sõrme kinni mitu tundi

Kui värvikalt pakitud elastse toru sobib igas perekonnas, ja on ideaalne ärritatud mänguasi lastele.

Pop toru aitab nendelt, käed liiguvad erinevates suundades.See mänguasi on mõeldud, et aidata neid, kes hädas meele töötlemise häired ja peenmotoorikat.Suur valik autism mänguasjad!Kui laiendatav toru on venitatud või kokkusurutud, toru, teeb popping heli.Seejärel saate tõmmata pakiruumi torud kokku ja ühenda need kokku, et luua palju huvitavaid helisid.

Olla innovatiivne keerates, ühendamise ja painutamine tõmba toru sisse värvilisi kujundeid ja tähti.Pop toru aitab ka parandada kahepoolseid koordineerimine ja saab kasutada füsioteraapia mänguasi.Mini pop-up toru on mitmekülgne vahend oma mänguasja kasti.Toru on ka suurepärane täiendus teie tunne kergesti ärrituv ja autistlik ärrituvus ja tööteraapia mänguasjad.

Tehnilised andmed:

Nimi: DIY Dekompressiooni Mänguasi

Materjal: plastik

Suurus: laiendatud 15 tolli, kahanenud 5 cm

Värv: Juhuslik Värv

Pakkeleht:

1 x Pop Toru


  • Sertifitseerimine: Euroopas sertifitseeritud (CE)
  • Päritolu: CN(Päritolu)
  • Mudeli Number: Antistress Mänguasjad;Pop Torud; Fidget Meele Mänguasi;Stress Tugilennujaamadena
  • Teema: Elukutsete
  • Soovitan Vanus: 4-6y, 7-12y, 12+y, 18+
  • Hoiatus: no


Maksimova07
2021-03-16
5/5
Thank you
Jrockbed
2021-06-14
3/5
I was happy with his but I was kind of disappointed because I paid almost 4 dollars for only 1 of these when it should have came with at least 2, but I live the color it is my favorite color.

Kirjutage oma ülevaade

Seotud tooted