Mänguasja Komplekt Odav Meele Mänguasjad Pack Lastele Või Täiskasvanutele Figetget Mänguasjad Pack Figit Mänguasjad, Squishy Meele Antistress Leevendust Figet Mänguasjad


Märksõnad: fidget, popit, antistress mänguasi, fidget pack, squishmallow, täiskasvanute mänguasjad pack, fidget mänguasi, figet mänguasi, plastikust loomade mänguasjad pack, lapsepõlve mänguasjad pack.

€1.13 €2.68
  • On laos
  • t191822


Mänguasja Komplekt Odav Meele Mänguasjad Pack Lastele või Täiskasvanutele Figetget Mänguasjad Pack Figit Mänguasjad

Funktsioon:

【24 tükki ja 12 erinevat mänguasjad】 mänguasja komplekt koosneb 24 osast, kokku 12kinds anti-stress mänguasjad, iga mänguasjad, mida näed pildil on.

【Multifunktsionaalne Reisi Mänguasi】: sensoorsed mänguasja komplekt on ka väga kantav.Need ärritatud mänguasjad on ideaalne klassiruumid ja kontorid.Võta neid kui sa reisida või kirik.

【Lapse ohutuse】: Mitte-mürgine.Vastab MEILE mänguasi standarditele.Võtta ohutuse test.Iga fidget mänguasi on valmistatud vastupidavast materjalist ja on ohutu lastele ja täiskasvanutele.

【Kingitused igas Vanuses】: Need meele mänguasjad on ideaalne igaüks vanuses 5 kuni 85. Need on täiuslik kingitusi aastapäev või pool soosib.

【Mängud, Mis Vähendab Stressi & Ärevus】: Kergesti kasutada neid meele mänguasjad mängida, suruda, venitada ja kallutada, et leevendada stressi ja ärevust.Iga mänguasi aitab lahti lasta ja leevendada stressi.

Pakendi Sisu:

24 x Mänguasi


  • Päritolu: CN(Päritolu)
  • Sertifitseerimine: Hiina sertifitseeritud (3C), CCC
  • Soovitan Vanus: Rasedus
  • Teema: Sport


Kirjutage oma ülevaade

Seotud tooted