Kaitsev Ladustamise Kott PS5 Konsooli õlakott Playstation 5 PS5 Mängu Reisi Seljakott Ladustamise Vahendid Mängu Kott Hot Müük


Märksõnad: paneel sony playstation 5, sony playstation 5, ps5, akvaariumi kotid 5, joystick ps5, casey, seljakott usb, komplekt 5 seljakott, lõuend mutrivõti, massaaži tool seljakott.

€10.53 €26.31
  • On laos
  • t174779


Kaitsev Ladustamise Kott PS5 Konsooli õlakott Playstation 5 PS5 Mängu Reisi Seljakott Ladustamise vahendid Mängu Kott Hot müük

Omadused: 1. Pehme Vooder Kaitse: seljakott PS5 on soft, mis puhvri raputada ja mõju, kaitse teie seadme jaoks PS5 juhusliku tabanud löökide ja kriimustuste eest.Täielikult vooderdatud salongi ja salongi piiri, see seljakott aitab kaitsta teie seadme kahjustuste eest, mis annab hea üldise kaitse.

2. Veekindel Oxford Kangas: pinna seljakott on valmistatud kõrge kvaliteediga oxford kangast, mis on veekindel ja spill-resistant kangas materjal.See seljakott on niiskuskindel, mida saab vältida tolmu, kriimustuste ja ennetada vananemist, see seljakott on parim kaaslane PS5.

3. Väline Lukuga Tasku: isegi rohkem ladustamise ja kohandamine, meie seljakott PS5 omadused välised taskud väiksemate esemete jaoks nagu HDMI kaablid, elektriliinid, ja rohkem-mängude tarvikud.

4. Õige Suurus: Välised mõõtmed: umbes 14.17(L)x 2.36(W)x 19.29(H)cm.Seljakott jaoks PS5 on parim kingitus Isade Päev, Thanksgiving Päev, Jõulud, ystävänpäivä, Lihavõtted, Emade päev, kingitused jne.

5. Lihtne teha: bilansiline kott PS5 funktsioone, polsterdatud õlarihm ja sang, käerihmaga.Polsterdatud sirkel ja veekindel baasi pakkuda parimat kaitset oma käik.

Tehnilised andmed:

Nimi: Seljakott Mängukonsool

Materjal: Oxford Kangast

Värv: hall

Kohaldatakse toodete suhtes: ühildub PS5 konsooli ja kontrolleri

Suurus: umbes 14.17(L)x 2.36(W)x 19.29(H) cm/ 49*36*6cm

Pakkeleht:

1*Ladustamise Veavad Seljakott

(Muud Tarvikud Ei Kuulu, Lihtsalt ekraan eesmärk)


  • Päritolu: CN(Päritolu)
  • Mudeli Number: Reisi Seljakott
  • Brändi Nimi: Rondaful
  • Ühilduva Mark/Mudel: SONY
  • Tugi: Dropship/Hulgi/Epacket
  • Toote Tüüp: Kõrge Kvaliteet


Kirjutage oma ülevaade

Seotud tooted