Kaitse Lüliti Kawaii Kaas Nintendo Lüliti Juhul Mäng Konsooli Kott Zeld Marios Tarvikud


Märksõnad: splatoon lüliti, ps2 kest, lõikur puhasti, mäng peakomplekt, juhul lüliti, kate nintendo lüliti, seljakott mario, NINTENDO LÜLITI, juhul nintendo lüliti, amiibo mario.

€11.93 €17.05
  • On laos
  • t193477


Kaitse Lüliti Kawaii Kaas Nintendo Lüliti Juhul Mäng Konsooli Kott

Suure Mahutavusega

Varustatud 10 mängu card slots -, sise-võrgusilma kott mahutab aku juhtmed ja muud väikesed aksessuaarid, pakub turvaline panipaik mõned väikesed Nintendo Lüliti tarvikud, nagu laadimise kaabel, kõrvaklapid, stylus ja muud tarvikud, hoides kõik teemad korralikult salvestatud.

Täielik Kaitse

Valmistatud kõrge kvaliteediga ja vastupidav ARVUTI materjal tagab suurepärase kaitse oma Lüliti sügisel kahju, kriimustuste ja tolmu eest.Pehme sisemus hoiab teie Lüliti täiesti nullist tasuta.Keskne pehme klapp kaitseb ekraan on kriimustatud sees korral.

Peen Töö

Elastse kummi raami sees kott, see saab padi ja seisma mõju silmitsi raskete tingimuste, nagu tugeva lükke ja mõju.See on spetsiaalselt ette nähtud Nintendo Lüliti konsooli.See ei ole ainult salvestamise funktsiooni, kuid on ka tolmu-tõend ja tilk-tõend.

Slim Kompaktne & Reisimine Sõbralik

Kaasaskantav kandekott jaoks Lüliti on õhuke, stiilne ja kerge, hõlpsalt kasutusele võtta oma seljakott ilma kogukas.Kahekordne tõmblukk disain on üsna sile vedama, ja slim Lüliti ümbris disain võimaldab mugav hoida või veavad.Nende täiuslik kujunduse muuta see ümbris sobib väga hästi tegevused õues ja nautida oma Lüliti.

Komplekti kuulub:

1 x kandekott Nintendo Lüliti

Märkus: Ainult kotis on müügiks, Nintendo Lüliti, Mängu Kaardid ja Lisaseadmed ei kuulu.

Värvi Valikud


  • Mudeli Number: NTD0296 juhul
  • Brändi Nimi: Ajal, Omanik
  • Ühilduva Mark/Mudel: nintendo
  • Päritolu: CN(Päritolu)
  • Nintendo Mudel: NINTENDO LÜLITI


Kirjutage oma ülevaade

Seotud tooted