Puidust Ankru Termomeeter, Käsitöö, Kunst Seina Riputamise Konks Meetri Näidik Shell Meremiili Decor Vintage Kodu Kaunistamiseks Loominguline Kingitus


Märksõnad: teenetemärgi meremiili, beach decor, meremiili puidust, käepide meremiili, nautical wood, suur seashell teenetemärgi, skandinaavia decor puit, ankur puidust, vintage puidust, etsy meremiili decor.

€3.15 €5.72
  • On laos
  • t167614


Teadaanne: Palun aru, et väikesed aksessuaarid langeb välja erinevate põhjuste tõttu pika vahemaa transport, saate föön kuuma-õhu lööklaine, et gule,siis pane tarvikud kest ja conch on kõik looduslikud, ja seal on füüsilised vead, mis on paratamatu.Seal on ka kerged kahjustused transportimise, mis ei mõjuta kaunistamiseks.Herne Vali Oma Lemmik Stiilid.Käsitöö valmistamine, küünlajalg keevitus on puhas käsitsi keevitamiseks, värvi väike muhk või väikesed vead kriimud pind ei ole kvaliteedi probleeme, palun teab seda Teade: 1.Palun lubage 1-2cm vea tõttu käsitsi mõõtmine.Pls veenduge, et te ei pahanda, enne kui saate teha pakkumise. 2.Värv võib olla erinev kui erinevus ekraan,pls aru.Nõuanded: 1. Tänu valgustus, display, jne., kerge värvi vahe on normaalne.Kuna erinevaid meetodeid käsitsi mõõtmine, seal võib väike viga suurus.Palun vaadake tegelikust tootest. 2. Tänu käsitsi mõõtmine, toode võib olla vigu.Täname oma arusaamist.

Materjal: puit

Suurus: 32*23 cm


  • Brändi Nimi: NoEnName_Null
  • Päritolu: CN(Päritolu)
  • Stiil: VAHEMERE
  • Materjal: Puit


Kirjutage oma ülevaade

Seotud tooted