Koolibri Investor Konks Ant Vallikraav Putukate Kaitse Lõksu Lindude Investor Aed Toitmine Lindude Investor-Outdoor Indoor Lemmiklooma Söötmise Vahendeid


Märksõnad: prussakas mürk, birdhouse, bird feeder väljas, paralleelselt valitseja, lille koolibri, investor koolibri, tuvi lõksu, lind vann kaussi väljas, koolibri ehted, korrus bird feeder.

€1.04 €1.54
  • On laos
  • t163101


Motiiv: Lihtne kasutada: lihtsalt riputada vallikraav vahel konks ja investor, vajuta lihtsalt veidi õli või vett tass.Kõige atraktiivsem asi on: välimus lille-meie ant guard on ilus ja igavene ja püsiv.Kunagi lekkida: Kordumatu disain, kunagi ei leki, sobib kõigile peatatud söötja.Keskkonnasõbralik: ei kahjusta oma linnud või teised väikesed loomad.

Sealhulgas 1 konks; seda saab riputada kui lind investor peab olema riputatud.Toote Info: Tüüp: Koolibri investor konks.Materjal: plastic + metallist heegelnõel.värv: punane.Suurus: 3.86X3.86X5.5inchs.Kuju: lill.

Komplekti kuulub:1x anti-ant konks.

Märkus:

Kuidas see toimib: Täida tühikud vee-ja hüvasti ants.Ants indekseerimise mööda juhtmeid ja olla blokeeritud väike "vallikraav" lihtsalt loodud.Nii kaua, kui te ei hoia vallikraav täis, ei tohiks ants.

Juhised: Lihtsalt osutage cup üles riputada, lisada mõned taimne õli või vee tassi ja seejärel riputada see investor.Konks on valmistatud usaldusväärne metall ja nahk on nii õhuke, et selle saab lisada kõige bird feeder tarvikud.Kuna mõju valguse ja jälgida, värv võib olla veidi erinev.Tänu käsitsi mõõtmine, palun lubage veidi mõõtmete viga.Täname mõistmise!

1 cm =, milleks on 0,39 tolli.


  • Funktsioon: Mitte-automaatne
  • Materjal: Plast
  • Päritolu: CN(Päritolu)


Thfghfgthjyjgh
2021-06-23
5/5
Muy contenta con el producto funciona muy bien, buena calidad y llego rapidísimo!!!

Kirjutage oma ülevaade

Seotud tooted