Tunne Roosa Coneflower Bird Feeder Wild Bird Feeder Aed Väljas Metsik Lind, Koolibri Investor Lehtla Koolibri Investor


Märksõnad: lind pesa, lehtla, investor kalad, lehtla telk, lind juua, paralleelselt valitseja, surevad linnud, lille tattoo joonist, koolibri ehted, metallist lind maja õues.

€7.43 €15.49
  • On laos
  • t151644


Tunne Roosa Coneflower Bird Feeder Wild Bird Feeder Lehtla Koolibri Investor

Kirjeldus:

See söötmine lind saab panna kõik kohad aias, gorgeous lilled meelitab need armas väike sõbrad.

Kui te olete watching linnud, siis saad hämmastav birdophile ja näed ilus maastik.

Ülaosas, saate installida väike seeme, ja haavatavust hoiab linde võib kergesti välja saada seemet.

Sobib väikeste seemnete liigid

Lihtne kokku panna

Märkus: kroonlehed on võimalik avada või sulgeda, kui vaja

Kirjeldus:

Materjal:Raud

Stiil:Lill

Suurus: 78x18 cm ( suurus kauss on 10cm/3.94 tolli)

Näpunäited:

Kasutada Erinevaid Söötja

Seal on palju liike koolibri söötja valida, ja linnud ei meeldi, et ühe konkreetse kuju või suurus investor võib meelitas teise.Kasutada erinevaid söötja, levisid oma õue meelitada kõige koolibrilased.

Arvestama nii klaas ja plast toitjad, samuti kujundused lihtsalt üks toitmine sadamasse või mitme pöörduspunktid.Söötja ja ilma ahvenat võib ka pöörduda erinevate koolibrilased.Eri investor-suurused võivad hõlmata erinevaid söötmis-eelistusi.

Positsioon Söötja, Korralikult

Hoida koolibrilased ohutu aknas kokkupõrkeid või saada oma õrna arved kinni akna ekraanid, sööturid tuleb paigutada kas väga lähedal aken (suurepärane nähtavus) või vähemalt viie meetri kaugusel.

Pannes söötja ala vaba alates breezes ja otsese päikesevalguse vähendab mahavoolanud nektari ja aeglustab käärimine hoida nektari värske ja ohutu.

Et aidata lindude leida oma toitjad, koht neile lähedal nektari-toodavad lilled või muud värvikad aktsendid oma õue, eriti punased kaunistused, et ei saagi need linnud' silmad.

Puhastage Regulaarselt Söötja

See on oluline põhjalikult puhastada koolibri söötja vähemalt kaks või kolm korda nädalas.Isegi sagedamini koristust võib olla vajalik kuum ilm, kui nektari saab kiiresti käärima.Kääritatud nektari, mis võib põhjustada hallituse, mis on saatuslikuks koolibrilased ja hapu toit ei meelitada nii palju linde.

Kui puhastus koolibri investor, hoolikalt, põhjalikult sanitize kõik nooks ja crannies, et saada lahti kõik hallituse, seente, vana nektari või kristalliseerunud suhkur.Leotamine on lahti investor väga kuuma vett saab hõlpsasti eemaldada kleepuv jääk.

Pakkuda Rände Sööki

Koolibrilased sööda liiga lihtsalt enne rännet, et luua energia reservid oma pikad lennud.Hoida koolibri söötja, puhas ja täitis kogu hilja sügisel ja talve hakul, nii et kõik rändlinnud saab toidetud, koht ja sööturid välja järgmise aasta alguses kevadel meelitada esimese tagastamise koolibrilased.

Märkus:

Seal võib olla 2-3cm vigu mõõde andmete tõttu puhas käsitsi mõõtmine.

Seal võib olla pisut värvi erinevus tuleneb erinevast valgust ja jälgida mõju.

Pakett sisaldab:

1 x Bird Feeder


  • Materjal: Plast
  • Tüüp: Linnud
  • Funktsioon: Automaatne
  • Päritolu: CN(Päritolu)


Sawaahmed
2021-05-31
1/5
Niet het zelfde als op de foto.. In het echt veel en veel kleiner.. De kleur roze is ook totaal anders als op foto.. Was al kapot toen hij aan kwam. Teleurgesteld.
Richman83
2021-07-12
1/5
I do not know because I did not receive my parcel

Kirjutage oma ülevaade

Seotud tooted