Tilguti Kastmiseks Puude Kastmiseks Kott 20 Gallon Slow Release Jootmise Kott Puud Kastiga PVC Orchard капельный полив набор


Märksõnad: veekindel põrand, kastiga telk, plastist kastiga, pvc kastiga, drip sprinkler, 12tk jootmise naelu, vähk t-särk, vee torude jootmine, drip water, panused jootmine.

€5.63 €13.40
  • On laos
  • t151531


Puu Jootmise Kott 20 Gallon Slow Release Jootmise Kott Puud Kastiga PVC Puu Tilguti Niisutamine Kott

★Vastupidav PVC Tent Materjali ja Vastupidav Õmblemine ja Tõmblukk. ★Materjal puu jootmise kott on imporditud raskeveokite PVC materjal, väga vastupidav ja ilmastikukindel.Saab kasutada väga pika aja jooksul.Palun vältige väga teravaid asju ümber kotti kott võib läbistada ja vesi eraldub kiiremini.Kõik õmblemine töö pärineb kogenud töötajaid, veendumaks, et ei ole vee lekke.Kvaliteetne lukuga võib minna sujuvalt üles ja alla.

★20 Gallonit Võimsus Puu Jootmise Kott 5-8 tundi Aeglane Levitava Kasutada.★Puu jootmise kott võib täita 20 Gallonit vett ning salvestada inimese töö suvel suurel määral.Seal on kaks väga väikesed augud alumine osa kott, et hoida vee aeglane niisutus puu.20 gallon vett saab säilitada vabastada umbes 5-8 tundi.Kui kastmise sagedus sõltub vanusest puu-ja kohaliku ilm seisukorras.

★Lihtne Paigaldada. ★Palun järgmised sammud: A: Pane tagasi koti vastu pagasiruumi lukuga kohta ülesmäge pool puu.A: Wrap mõlemad pooled ümber pagasiruumi kuni lukuga kokku; B: Tõsta juures on silt koti, et paljastada täitke avamine.Sisesta vee voolik (kuni 3" dia.), arvesse täitke avamine, pööra veevarustuse ja alustada täites.C:Õrnalt, lift üles kaks musta paelad koti, et täielikult laiendada alt.D:Täida puu kott veega, et soovitud tase ja lase äravoolu.

★Hea Puu Jootmise Vahend Suvel Taskukohase Hinnaga★Võrreldes tavaliste jootmise meetodid, Slow Release Jootmise Kotid saab säästa raha, kaotades puu asendamise ja vähendada tööjõu kulusid.Lisaks, võrreldes teiste puude kastmiseks kotid kohta praegusel turul, meie puu kott on võimalik pakkuda kõige veega madalaima hinna ja parima kvaliteediga.

★Suurepärase Pärast-müüki Teenust Liftetime Garantii★pakume garantiid meie puu jootmise kott.Kui sa ei vasta meie slow release jootmise kott, siis pakume täielikku toetust või asendamine, nagu soovite.Või kui teil on küsimusi, palun tule meile, me vastame teile piires 12hours.Me 100% garantii, et lahendada kõik probleemid oma rahulolu.Saad kõige õigeaegne reageerimine ja kõige rahuldava lahenduse.

Toote kirjeldus

Toote Pakend Kogus:1


  • Päritolu: CN(Päritolu)
  • Mudeli Number: Nagu näidatud
  • Tüüp: Jootmise Komplektid
  • Materjal: Plast


Gallowayclay22
2021-07-19
1/5
He lies in the shipping deadlines. He doesn't do 3 days.

Kirjutage oma ülevaade

Seotud tooted