Universaalne kate Paigaldamise eest koos 16mm Tilguti Teibiga Toru Sprinkler-Süsteem Tilguti Niisutus Toru Otsas Kork 1/2 Tolli


Märksõnad: tilguti niisutamine lint, 16mm pistik, 16mm niisutus toru, 16mm niisutus, tilguti niisutus toru, voolik vee, vee automaat, aed vesi, sprinkler-vesi, drip water.

€3.93 €4.62
  • On laos
  • t156630


Summa kogus: 12 tükki tilguti niisutus torud kate pistikud, piisava koguse saab rahuldada oma igapäevast kasutamist ja asendamine nõudmised.

Omadused: tilguti niisutus toru kate liitmikud sobivad 1/2 tolli tilguti niisutamine torude muhvid; Vee rõhk: 30 PSI, lõpuks haaratsid toru, et tagada turvaline lekkimiskindlates ühendust ja twist lock lisab fikseerimine toru jaoks turvaline ühendus igal ajal.

Meetodit kasutada: lihtsalt lükake toru kindlalt sisse kaitsekork paigaldamise ja see oleks ümber tihedalt, ilma lekib, lihtne paigaldada, ei ole liim või muud töövahendid, mis on vajalikud, kui vaja, siis saab leevendada lõpuks toru föön enne sisestamist.

Värv: roheline, must

Usaldusväärne materjal: tilguti niisutus toru kate liitmikud on valmistatud peamiselt plastikust, vastupidav ja mitte-mürgine, ei murduvad kergesti, võib pakkuda teile pikaajalist teenust, toob teile kena kasutamise kogemus.

Lai kasutusala: tilguti niisutus toru liitmikud on kooskõlas 16 mm tilguti niisutus torud, võib kohaldada ka kõrgenenud aed voodid, elamu, talu, kasvuhoone aiandus ja põllumajandus-jootmise rakendused.

Omadused:

Lihtne kasutada:

Lihtsalt lükake toru kindlalt sisse kaitsekork paigaldamise ja see oleks ümber tihedalt, ilma lekib, lihtne paigaldada, ei ole liim või muud töövahendid, mis on vajalikud, kui vaja, siis saab leevendada lõpuks toru föön enne sisestamist, mugav paigaldada, ning toob palju mugavust teie elus.

Tehnilised andmed:

Materjal: plastik

Ühilduvus: ühildub 16 mm tilguti niisutus torud

Pakendi Sisu:

12 x Tilguti niisutus torud kate pistikud

Ainult eespool pakendi sisu muid tooteid ei sisalda.

Märkus: Valgus pildistamise ja eri kuvarid võivad põhjustada värvi elemendi pildi natuke erineb reaalne asi.Mõõtmise lubatud viga on +/- 1-3cm.


  • Materjal: Plast
  • Mudeli Number: Tilguti niisutus torud kate pistikud
  • Tüüp: Jootmise Komplektid
  • Päritolu: CN(Päritolu)


Kirjutage oma ülevaade

Seotud tooted