Raskeveokite Võtmeta avamis-Impact Drill Chuck Täpsus Kiire 0.8-10mm Võimu Lõng Muuta Padrunid Vahend, 3/8-24UNF Puurida E6J5


Märksõnad: drill stand, puuri omanik, bush puurida, drill chuck mutrivõtmete, sds hex, puuri guid, 6mm padrun, chuck, reguleeritav puurida omanik, puuri mount.

€3.12 €4.46
  • On laos
  • t128950


Kirjeldus

Trelli padrun on unikaalne lukustamise funktsioon, võtab traditsiooniline lukustamise meetodit, on hammasratas taga, ja lukustamine töö on paigaldatud tagumine ümbris, mis rohkem takistab efektiivselt töötada osalise ja teeb chuck veel usaldusväärne Abivahend.Kohe lüliti mõju draiverid, et mahutada ei ole kiiresti muutuvas puuriterad ja juht bitti.

Lihtsalt lukku ja vabastada drill bit.

funktsioon

-Värv: nagu pildil

materjal: metall

-Suurus: 80 x 46 x 46 mm

-Kui võtmeta padrun võib kergesti lukustamine ja vabastamine drill bit.Kohe lüliti mõju draiverid, et mahutada ei ole kiiresti muutuvas puuriterad ja juht bitti.

-Valmistatud alumiiniumist: tugev, vastupidav ja anti-rooste.

-Saab kasutada drill bits alates 2mm kuni 13mm.

-Unikaalne lukustamise funktsioon, traditsiooniline lukustamise meetodit, mis hammasratas taga, ja lukustamine töö on paigaldatud tagumine ümbris, mis tõhusamalt takistab töö, vabastades ja võimaldab chuck toetada vahend rohkem usaldusväärselt.

-Kasutades ühist drill bit koos SDS puuri, adapter on sama lihtne kui a drill bit sobib SDS puuri.

Pakett sisaldab:

1 x Võtmeta puurpadrun

Tänan teid toetuse eest!Tere tulemast osta meilt!Me garanteerime, et meie toodete kvaliteeti.Kui teil on vaja rohkem see kirje ,võite meiega ühendust võtta.me anname teile meie parim hind.Jäta oma sõnum!


  • DIY Tarvikud: ELEKTRILINE
  • Sertifitseerimine: CE
  • Päritolu: CN(Päritolu)


Kirjutage oma ülevaade

Seotud tooted