3-Tolline DC Harjadeta Mootor 90mm Välimine Rootori Elektri Rula 24V36V70mm puldiga Harjadeta Jaoturi Mootor


Märksõnad: rootori, makita staatori, piduri rootor, big drone motor, ac mootor rootori, jalgratta rootor, grip tape longboard, mootori staatori, Harja Mootor, elektrimootoriga rula.

€10.28 €11.05
  • On laos
  • t172660


modname=ckeditor

Type1: Üks 3-tolline harjadeta jaoturi mootor

Type2: komplekt, kaugjuhtimispult + kontroller (mitte-originaal) [restart vajalik isegi juhul, kui ebanormaalne startup]

Type3: üks Kauge

Type4: Ühe sõita pardal [restart vajalik isegi juhul, kui ebanormaalne startup]

Type5: 24-36V150W1800 pööra orange 3-tolline harjadeta

Type6: 70mm3 inch dual drive harjadeta mootor + tagatelje

Type7: Üks 3-tolline oranž harjadeta jaoturi mootor

Type8: 3-tolline must harjadeta rummu võlli väljundi mudel [120W24V]

Type9: 250W20-48V harjadeta juht

Type10: 18-48V5A dual-mode harjadeta juht

Type11: Üks 3.5 tolline 90mm 250W harjadeta mootor

Varus uus 70mm läbimõõduga rula ratta rummu mootor, originaal varustus on dual-drive mootor nelja ratta elektri rula, kiiruse valik on 3-30 kilomeetrit tunnis, 7S liitium aku toide, dual-drive kontroller saab ühendada kaks mootorid, dual-drive struktuuri maksimaalne kiirus 24km/h, topelt-drive struktuuri nimivõimsus 200W, topelt-drive struktuuri maksimaalne kandevõime on 100kg.Nagu, kuidas seda kasutada, me ei mõista seda.Saab võtta ainult pildid, kui ostja sõbrad teavad tehnoloogia ise.Me ei saa pakkuda tehnilist tuge.

See partii mootorid on täiesti uus ja originaal, üks on 36PCS, kuid välimine karp ei ole hea ja pakett on võimalik muuta, kui saadetis toimetatakse.Ja metalli osa, mootor võib olla kergeid oksüdeerumise märke välimuse tõttu kontakt papp.See on lihtsalt välimus suhe ei mõjuta kvaliteeti kasuta üldse, palun olge sõbrad, kes on range välimus nõuetele.

Me ei saa leida konkreetset teavet selle mootori jaoks hetkel.Nüüd me laenata teavet samalaadsete motors Internetis viide ostjad ja sõbrad:

Läbimõõt: 70mm

Pinge: 24-36v

Võimsus: 100-150W

Kiirus: 1316-1974 p / MIN

Koormus: 50kg

Kiirus: 24v, kandevõime 50kg/20km/h

kv-väärtus: 55

Arv pole paari: 10 paari

Kaal: 574g

Positiivne ja negatiivne: toetus

Nominaalne pinge, mootor on 24V ja KV on umbes 55. Mõõdetud 12-36V harjadeta autoga sõidab kiirusel umbes 658-1974 pööret.Pöördemoment välimine rootori mootor on hea.Hinnatud mootor on umbes 100W.Staatori läbimõõt 42.8 mm ja korstna paksus 30mm on samaväärne 5065. Hetkeline võimsus ei tohiks olla liiga väike, et tase aeromodelling mootor ja madala kiirusega mootor madala KV on rohkem energia säästmise.

Täiesti uus 70mm läbimõõduga rula ratta rummu mootor, algselt varustatud dual-drive mootor elektri rula, 7S liitium aku toide, dual-drive struktuuri 24km/h, dual-drive struktuuri üks mootori nimivõimsus 100W, üksikute mootor mootori fikseeritud raud bracket võlli siin osaliselt puudutab papp Mõned on veidi roostes ja ei mõjuta kasutage funktsioone.

Mootor on nominaalne pinge on 24V ning mõõdetud 18-36V harjadeta autoga sõidab kiirusel umbes 780-2000 p / min.Pöördemoment välimine rootori mootor on hea, mootor reiting on umbes 150W, ja rattarummu mootor kaalub 630g.

Harjadeta puldiga Harjadeta sõita pardal, komplekt sisaldab pult käepide + drive juhatuse, seda kasutatakse peamiselt motorollerid, kaugjuhtimispult võib olla seotud mitu autot lauad, mis on, kettale, dual drive, 4 autot, jne. .Meetod ühendab see, et esimene kord kaugjuhtimispuldi sanga Piduri asendisse ning seejärel lülitage toitelüliti kohta, puldiga hakkama.Märgutuli vilgub vaheldumisi punaselt ja roheliselt, kuid siiski ei lase pult, seejärel lülitage toide lüliti, juht pardal, ja seejärel käivitage sidumine.Kui kaugjuhtimispult käepideme näidik on välja lülitatud, linkimine on edukas.Üks pult kontrollib mitu autot lauad link sagedus meetod on üks link sõita pardal ja seejärel link järgmise sõita pardal.Selleks, et täita nõudeid multi-drive, link eraldi osta saav juht pardal on lisatud.Pinge selle juhi tuleks DC24V, ja võim on hinnanguliselt umbes 250W.

Märkus: video tutvustab Hall juhe terminali ja start lülitage terminal traat.Nad peavad olema varustatud ise.Peamine juhatuse ja pult tehtud pilte sissejuhatuses on tarnitud.

Kaugjuhtimine seda komplekti saab kasutada ainult madalal kiirusel.Kiire töö nõuab muutmist pult.Lihtsalt ühendage juhtmed puldi nuppu võta kaks lõigatud juhtmed circuit board socket.Vt selgitust skeemi andmed.Pärast refitting, seal on 4 käiku.Vaikimisi on madal käik, kui toide on sisse lülitatud.Vajutage alla nupp kiiruse kontrolli, et muuta kiirust üks kord.Püügivahendid 1, 2 ja 3 on 3 kiirust vastavalt.4. käik ei tea, mis see on.Kiirus Nagu teine käik, muutmine nõuab natuke käed-võime.

Hall juhe mootor peab olema ühendatud mootor töötama normaalselt.Poepidaja on meetod on muuta juhtmestik jada kolm hall juhtmed testimiseks.Muutus 2 juhtmed iga kord.Ei muuda, positiivne ja negatiivne hall toide.See võib olla kuni 6 korda.Vahetus oli edukas.


  • Päritolu: CN(Päritolu)
  • DIY Tarvikud: ELEKTRILINE
  • Sertifitseerimine: CE


Kirjutage oma ülevaade

Seotud tooted