2021 Lips Kuan Guan Yin Kuningas Wang Kaalu Kaotada, Tee Parem Oolong Orgaaniliste Tee Hiina Vaakumis Pakendamine


Märksõnad: kwan yini, pu erh tee õli, hiina sätestatud tee, hiina tee tie guan yin, tie guan yin, te guan yin oolong tee, lehe tee, tie guan yin kuan, hea akvarell, lohe hästi roheline tee.

€6.14 €12.78
  • On laos
  • t127528


modname=ckeditor

Kui te soovite osta rohkem tee, tere tulemast meie poodi!

Sissejuhatus:

Tieguanyin tee on pooleldi fermenteeritud tee, vahel roheline tee ja must tee.Tieguanyin on ainulaadne "Guanyin riim", mis on elegantne ja elegantne.See on looduslik orhidee aroom pärast valmimist.See on puhas maitse ja kestev aroom.Seal on aromaatne maine." Tieguanyin sisaldab kõrge aminohapete, vitamiinide, mineraalide, tee polüfenoolid ja alkaloidid.See on erinevate toitainete ja ravimite koostisosi ja on funktsioon, arstiabi.Tieguanyin on anti-vananemine, anti-arterioskleroos, ennetamine ja ravi diabeedi, kaalulangus kulturismis, ennetamine ja ravi hambaravi kaariese, soojuse ja vähendada tulekahju, vaenlane suitsu kainestav ja muud mõjud.

Toote omadused:

Hinne: AAA

Pakend: Vaakum-Pack

Kaal: 250g / 500g / 1000 g

Pakkeleht: 1 * Tie Guan Yin Roheline Tee

Kõlblikkusaeg: 18 kuud

Kasvukoht: Fujian, Hiina

Tootmise Kuupäev: 2021 Kevad

Säilitamine: Jahedas ja hästi ventileeritud kohas, vältida otsest päikesevalgust.Kui tingimused lubavad, see on parim, et hoida külmkapis.

Tähelepanu:

Kuna pikka aega kohaletoimetamine, võibolla mõned vacuumize löök-by, kui sa leiad ta ei ole täiesti vaakum, see on normaalne nähtus, mida põhjustab tarne.Ära muretse, tee on veel värske.Täname oma arusaamist!


  • Päritolu: CN(Päritolu)


Kirjutage oma ülevaade

Seotud tooted