Puidust Nõud Omanik Söögiriistad Köök Söögiriistad Söögiriistad Ladustamise Söögiriistad Caddy Lusikad Kahvlid-Noad Söögipulgad Korraldaja


Märksõnad: köök tööriistad seisab, puidust silt korraldaja, köök organ, köök storag, söögiriistad luksus, omanik nuga, söögiriistade hoidja koer, potes cozinha, syömäpuikko ülejäänud, roog drainer.

€8.32 €13.86
  • On laos
  • t119483


Puidust Nõud Omanik Söögiriistad Köök Söögiriistad Söögiriistad Ladustamise Söögiriistad Caddy Lusikad Kahvlid-Noad Söögipulgad Korraldaja

VALGE PUIT: See nõud caddy omadused ilus, klassikaline disain, mis algab selle valge puidu ehitus.See köök söögiriistad caddy on lihtne kasutada ja hoida oma kodu.

WHIMISCAL DISAIN: plastikust söögiriistad caddy peaks olema kõike muud kui igav.Featuring neli kambrite t jaoks, Kahvlid, Lusikad ja Noad, see punkt on ideaalne ühekordsed söögiriistad caddy.

MITMEL otstarbel: Kas teil on vaja lihtne söögiriistad omanik või telkimine söögiriistad caddy, see paak sobib arve.See on šikk ja klassikaline piisavalt kasutada väljamõeldud õhtusöök või vabaaja sööki tule ümber, liiga.

KASULIK ja ILUS: See söögiriistade hoidja on ilus täiendus teie meelelahutuslik arsenal.Kasutan seda suvel tagahoovis sündmused, nagu grillil või isegi puhkus sööki koos pere - see on kindlasti omakorda pea!

SUUREPÄRANE KINGITUS IDEE: See ilus puidu lauahõbe korraldaja muudab ilus praegune idee igaüks ja iga kord.Paku seda oma lähedastega, sest Housewarming Isikud, Sünnipäevad, emadepäev või mõni muu eriline päev.

värv:valge

materjal:puit

suurus:12.5 x12.5 x 14.5 cm

Pakendi Sisu:

1 x syömäpuikko omanik

Ainult eespool pakendi sisu muid tooteid ei sisalda.

Märkus: Valgus pildistamise ja eri kuvarid võivad põhjustada värvi elemendi pildi natuke erineb reaalne asi.Mõõtmise lubatud viga on +/- 1-3cm.

Vedu

1. Tavaliselt me saadame kaupa 1-3 tööpäeva jooksul pärast teie makse on kinnitatud, mida Transfield.ee. 2. Kui otsustad kullersaadetise ja teie aadress on määratletud kui kauge ala, Fedex /DHL, sa pead pay extra $30 remote laevanduse tasu.Või palun andke meile uue teisele aadressile, et ei ole kauge.Kauges piirkonnas kaudu vaadata link.https://www.dhl.com/content/dam/downloads/g0/express/services/surcharges/dhl_express_remote_areas.pdf-3. Kui teil on mingeid muutusi, et, palun jätke teade järjekorras. 4. Kontrollige palun oma aadress ja kontakt number on õige, eriti kontrollige oma sihtnumber ja linn on õige info ,muidu teie pakk ei ole laeva välja.

Garantii

Üks aasta garantii kõikidele toodetele, mis tahes üksus, mis osutub defektseks garantiiaja kinnitamise perioodi jooksul on remonditud ilma tasu osade või asendada.Lõpuks kasutaja vastutab ise kõikide kauba tasud .Garantii ei hõlma mis tahes kaudsete, juhuslike või põhjuslike kahjude eest, mis tulenevad kasutamise.

Tagasiside&Reiting

Me hindame oma äri oluliselt.Kui olete rahul meie toodete ja teenuste, palun jätke meile Positiivset tagasisidet ja 5 Tähte hinnang.Teie tunnustus teeb meid veel kindel, et arendada oma äri ja teenida teid paremini.Kui te ei ole rahul mingil põhjusel, siis palun võtke meiega ühendust, suhtlemine on palju tõhusamalt kui avamine vaidlus.Meie klienditeenindus ja tehniline tugi teeme oma parima, et pakkuda teile rahul lahendus.


  • Päritolu: CN(Päritolu)


Kirjutage oma ülevaade

Seotud tooted