Veini Klaas Hammas All Kapp - 3 Rida Jalaga Raam,mis on Reguleeritav, Vein, Klaas Omanik,Köök Kapp Baar Veini Klaas


Märksõnad: xr iphone vahendite apple.

€18.03 €31.64
  • On laos
  • t164782


PEEN TÖÖ ja VASTUPIDAV: kõrge kvaliteediga seda veini, klaas omanik, on loodud kõrge kvaliteediga lakk.See võib tõhusalt ära hoida veini klaas-omanik oksüdeerivad ja roostetamine.Vastupidav ehitus, jalaga hammas on lihtne puhastada ja mis kestab terve elu

SOBIB MITUT TÜÜPI KLAAS: See vein klaasi hoidik Sobib erinevaid klaas tüüpi, näiteks Burgundia prillid, šampanja ja klaasid.Meie veini klaas-omanik kasutab ruumi all oma kapis, nagu ladustamine oma veini klaase, mis võtab vähe ruumi.

PAINDLIK MAHUTADA: Kompaktne ja elegantne disain võib säästa ruumi, veini klaasi korraldaja saab salvestada kuni 9-12 prillid.Lisab elegantsi maitse koju või baari decor, samuti parim kingitus veini austajatele.

LIHTNE PAIGALDADA: Nr puurimise vaja, jalaga hammas lihtne paigaldada ja eemaldada, lihtsalt lükake see üle riiulile oma baar ja köök, Paigaldamine on soovitatav riiulid 0,98 aastal (2,5 cm) paks või vähem, pange tähele, teie kabineti ja klaas suurus, veenduge, et veini klaase korraldaja mahub.

värv:Pruun

Materjal:raud

suurus:31.5 x 28 x 8cm

Pakendi Sisu:

1 x Veini klaas-omanik

Ainult eespool pakendi sisu muid tooteid ei sisalda.

Märkus: Valgus pildistamise ja eri kuvarid võivad põhjustada värvi elemendi pildi natuke erineb reaalne asi.Mõõtmise lubatud viga on +/- 1-3cm.


  • Materjal: Metallist
  • Päritolu: CN(Päritolu)


Kirjutage oma ülevaade

Seotud tooted