H&D 4tk Käsitöö Klaasist Puhutud Cactus Armas Crystal Kunsti Cactus Kujukeste Kollektsiooni Laud Laua Simulatsiooni Taimed Teenetemärgid


Märksõnad: tina kujukeste, uuringu tabl, klaas kujukeste inimesi, religioosne statuette, puhutud klaas decor, ikebana vase, crystal ornament, öökull portselan kujukeste, klaas suveniiri, vintage käsitsi puhutud klaas.

€14.12 €17.65
  • On laos
  • t112951


Toote Nimetus:H&D 4tk Käsitöö Klaasist Puhutud Cactus Armas Crystal Kunsti Cactus Kujukeste Kollektsiooni Laud Laua Simulatsiooni Taimed Teenetemärgid

Milline on materjal?-- Nende armas cactus klaasist materjali, materjal on vastupidav, praktiline ja ohutu.ei ole lihtne murda ja vastupidav.Suurus: umbes 5*3.6*2.5 cm,4.5*2.7*2.5 cm,4*4*2.5 cm,6.2*3.5*2.5 cm.

Mis on disain inspiratsiooni?--Meie klaasist puhutud kunsti figuriin disain on inspireeritud loodusest ja on käsitöö, mida süüakse, iga töö on unikaalne!Saad super realistlik kunstlik cactus succulents.See tunne, nagu tõeline värvid ja detailid.Puhutud klaas cactus bonsai disain käsitöö ehteid, õrn ja armas.

Mis on taotluse korral?--Jumalik klaasist puhutud kunst käsitöö cactus bonsai disain on ideaalne kaunistus toad.Väga dekoratiivne ja sobib kontori, kodu, ka võib olla suurepärane kingitus.Suur kogumise või lisada soe õhkkond, et sinu elamispind ja pidu.See on laialt kasutusel office, pere, magamistuba, elutuba, vannituba, köök, rõdu, ja muu mööbli kaunistamiseks.Võite panna need elutuba, seina -, akna-ja muud koht.

Milline suurepärane kingitus keegi--see On suurepärane kingitus sugulastele, kolleegidele ja sõpradele ajal olulised pühad, nagu näiteks sünnipäevad, Emade Päev, ja Jõulud!Nad on ka head teemad, kingitused, et Lapsed või Xmas kodu kaunistamiseks.

Müügijärgse teeninduse-- Meil on sõbralik ja tõhus klienditeenindus meeskond, et vastata teie küsimustele 24 tunni jooksul.Saate osta meie tooteid usaldust ja võtke meiega ühendust kui teil on mis tahes toote kvaliteedi probleemid.Me lahendame teie probleemi võimalikult kiiresti.

MÄRKUS: Kui see on lõppenud, mees käsi.Igaüks on kordumatu ja erinev.Ja seal on vähe mull kujukeste nagu puhutud klaas.Aitäh.

1.me laev maailmas,me laeva kaudu välja HIINA POST/DHL/EMS/UPS/FEDEX/TNT...... 2.Me püüame oma parima, et pakkuda teile kõige majandus ja usaldusväärne shipping service, kuid mõned ajad, rahvusvaheline delivedry on väga sõltus kohalikest kommetest ja posti teenust. 3.Kui te ei saa sa päevakorrapunkti ajal, palun võtke meiega ühendust täiendava assitance.Me vastutab kahjude või kahjumi laevandus protsessi,kuid võiks te võtate kõrge kvaliteediga foto ja näita meile. 1.Enamik maksetingimused on lubatud läbi Deponeerimine,SRILL,VIISA,WESTERN UNION,QIWI RAHAKOTT,krediitkaart. 2.Kui te vastate probleeme jooksul makse töötlemise,pls võtke meiega ühendust aitab. 3.Deponeerimine on väga turvaline ja mugav.Tänan teid, et soovime sul on nauditav shopping kogemus. 1.Kui olete rahul meie tooted,pls jätke positiivne tagasiside meile.me andma "5 STAR" tagasiside igale ostjale. 2.pls võtke meiega ühendust enne kui jätate nagetive tagasisidet,me teeme oma parima, et sovle meie probleem.Asutatud aastal 2002, H&D Crystal Co., Ltd on professionaalne tootja kristall käsitöö.Meie ettevõte asub Pujiang,Zhejiang province, Hiina, kuigi väliskaubanduse osakond on Yiwu, pindala on 800 ruutmeetrit.Seal on näidata, tuba 200 ruutmeetrit teie külastavad igal ajal.Tegeleme tootmine, projekteerimine,arendamine ja ekspordi igasuguseid crystal iseloomulik toodete, sealhulgas candleholder seeria, lõhnaõli pudel seriess, foto raami seeria, dinnerware,jne.Välja arvatud arenenud rajatised nagu lõikeseadmed, poleerimis masinad, meil on ka tütarettevõte professionaalne kingituste pakkimine, mis on spetsialiseerunud projekteerimine ja tegemine eri liiki kõrge kvaliteediga kinkekarbis.Me püüame luua toode kõrgeima kvaliteediga standard, ja minna suur pikkuste, et tagada, et teil on uhked, et müü kaupu.Kvaliteet, hea viimistluse ja funktsionaalsus on sõnad, mis kirjeldavad meie tooteid.Tipptasemel klienditeenindus, kiire tarnimine meetodid, rühmatöö, ja hea maine on sõnad, mis kirjeldavad meie firma.Me peamiselt ekspordi toodete Põhja-Ameerikas, Euroopas ja Lõuna-Ameerikas.Meie tooted lähevad väga hästi välismaal.Meil on alati kinni meie missioon, mis on "pakkuda tooteid ja teenuseid, et tagada superior väärtust meie klientidele".


  • Klaas Teenetemärgi: Glass Cactus paperweight decoration
  • Päritolu: CN(Päritolu)
  • Brändi Nimi: Hyaline&Dora
  • Teema: TAIM
  • Art Klaasist Unikaalne XMAS Kingitused: Happy Art&Laekuva Suveniiride Ilus Kingitused, Käsitöö, Kodu Kaunistamine
  • Glass Cactus Craft: sünnipäeva kingitused, jõulud erilised kingitused
  • suurus: 6.2-4cm (2.4-1.5in)
  • Värv: Roheline
  • Materjal: Klaas, Glass Liuli
  • Stiil: Kaasaegne
  • On Nutikas Seade: No
  • Kuju: kaktus
  • Kirjapressi: Kunst Ja Laekuva, Kirjapressi, käsitöö, Kingitus, Kodu Kaunistamine
  • Klaas kujukeste kodu kaunistamiseks: Paperweight Art Glass Liuli Cactus Unique XMAS Gifts
  • Glass Crystal Cactus Paperweight: Suveniiri-Kodu Kaunistamiseks Pulmad Kingitused


Kirjutage oma ülevaade

Seotud tooted