Voolik 30M Tilguti Niisutus Süsteem 360 Kraadi Reguleeritav 8 Auk Sprinkler-Kit Aia Kastmiseks Paigaldamisel Maa Micro Voolu Dripper


Märksõnad: lihtne jootmise süsteem, tsunami, garden sprinkler system, hydropon, sprinkler-vesi, drip water, drip irrigation dripper, panused jootmine, komplekt nvr, Aia voolik 30m.

€15.66 €32.63
  • On laos
  • t109950


Kirjeldus:

Materjal: PVC + Plastik

Suurus: Toru pikkus 30m (Tänu käsitsi mõõtmine, seal on viga 1-3cm.)

Juhime tähelepanu, et vooliku ühendus:

1.See on kõige parem ühendada kraani ja vooliku ühendus.Muidu, kummist voolik on tõsta kui vee surve on suur.

2.See on kõige parem kasutada sooja vett soojendatakse vooliku liides, et oleks lihtsam ühendada.

3.Soovitatav on kasutada mitu torud samal ajal.Iga toru on ühendatud teatud arv tilguti niisutus torud, vastavalt tegelikule vee survet, et tagada kvaliteetne mõju tilguti niisutamine.

Funktsioon:

1.Uuendada reguleeritav tilguti niisutamine kit: The niisutus toru on valmistatud kõrge kvaliteediga anti-ultraviolett-materjale, mida saab reguleerida vee maht ja esitada täpsed niisutus süsteem.

2.Energia säästmine ja keskkonnakaitse: Meie tooted on otseselt jahtunud puuduta pihustatud vesi, mis ei tarbi elektrit, ei tarbi energiat, ja on väga keskkonnasõbralik.See võib anda mis tahes starter toru kohaldada aed valdkondades ja pihustatud vesi mitmesuguseid rajatisi.Võrreldes käsitsi niisutamine, konkreetse kliendi tilguti niisutus süsteem saab salvestada kuni 70% vett.

3.Lihtne paigaldada: lihtne paigaldada, ei pea kaevama või toru.Self-service aed niisutus spray annab palju nalja installiprotsessi käigus, sul on suurepärane jahutussüsteemi või aed niisutus süsteem.

4.Lai rakendus: automaatne niisutus komplekt, sobib iga koht, nagu bassein jahutuse süsteemi, köögivilja-aed, muru tolmu eemaldamine, udu jahutus -, tolmu eemaldamine, aia-niisutav.

5.Paigaldamise näpunäiteid: vee väljund dripper, mõjutavad sellised tegurid nagu vee all.Kui veesurve on madal, vee tootmiseks on madal.Seda on soovitatav kasutada mitut torud samal ajal.Iga toru on ühendatud teatud arv drippers vastavalt tegelikule vee all.

Pakett Hõlmab:

2tk*4mm kapillaaride 15m toetamine vesi

1tk*Voolik eraldamine kolme-tee ventiil

2tk*kiire ühendus, kiire ühendus

1tk*Lühike jagu ühendus, kiire ühendus

1tk*lekkimiskindlates materjalist vöö

30pcs*Punane kate reguleeritava tilk

20pcs*oranž otsik, millel on reguleeritav tilk

30pcs*positiivne T-kujuline tööd, toru ühine

20pcs*Lame T-kujuline tööd, toru ühine

30pcs*Tahke rod, tahke tilk

2tk*Kapillaaride pistiku, lõpuks toru blokeeritud

10tk*Pidev


  • Päritolu: CN(Päritolu)
  • Mudeli Number: 20000431501
  • Materjal: Plast
  • Tüüp: Jootmise Komplektid


Kirjutage oma ülevaade

Seotud tooted