Arm Ajutine Tätoveering Kleebised, Halloween Zombie Tätoveeringud, Võlts Veri Ajutised Tätoveeringud, Kehamaalingud Käe Võltsitud Tätoveering Mehed


Märksõnad: värvikas veekindel ajutiste tätoveeringute mehed, ajutine veekindel tattoo mehed leaf, väike ajutine veekindel tätoveering kleebis, veekindel ajutine tätoveering kleebised tuvi, veekindel ajutine tätoveering kleebis vares, veekindel tatto kleebis mehed, ajutine kohandatud tattoo mehed kleebis, joker ajutine tätoveering kleebis mehed, veekindel tätoveering kleebis lapsed, veekindel ajutine tätoveering mees kala.

€0.23 €0.37
  • On laos
  • t103270


Kirjeldus:

Materjal

Trükitud kõrge kvaliteediga taimeõli baasil tindiga, on meie näo tätoveering kleebis ohutu, mitte-mürgised ja mitte-ärrituvust .

KUIDAS TAOTLEDA JA KUIDAS EEMALDADA

Palun vaadake pildi kirjeldus.

HOIATUS

1.Ei kohaldata tundlikum osa, lähedal silmad, või kui allergiline liim

2.Ei ole soovitatav lastele alla 3 aasta oldve

Tehnilised andmed:

Ajutine tätoveering kleebis armi haavad tundu väga õige ja loomulik, suur trikk, et hämmastab ja hirmutab sõbrad, meeste ja naiste Halloween naljakas, 3 Mõõtmeline armi decal nägu body art meik, hea kingitus Halloween, cosplay zombie või teised.

Iga leht on mitmeid stiile, need ajutised tätoveeringud vastavad teie päringuid ka.Armid tunduvad väga õige ja loomulik, selline suur tarvikud vastavad teie Halloween kostüüm.

Kerge kasutada ja eemaldada: See on lihtne kohaldada järgmisi juhiseid, veenduge, et teie nahk on tõesti puhas,see säästab nii palju aega Halloween moodustavad, ja tattoo mustrid saab kergesti eemaldada leibkonna hõõrdumisest alkoholi või beebiõli

Need võltsitud armi tattoo on veekindel, nontoxic, ohutu ja lõbus igas vanuses, sealhulgas kids & täiskasvanutele

Nb!!!See ei ole tundlik nahk või kui teil on allergiline adhesi

Komplekti Kuulub:

Tätoveering Kleebised*1


  • Päritolu: CN(Päritolu)
  • Mudeli Number: HT209185
  • Materjal: köögiviljade baasil tindiga
  • Sündmus: pidu, Halloween, Uus Aasta


Kirjutage oma ülevaade

Seotud tooted