40PCS/Komplekt Korduvkasutatavate Silmapliiats Kleebised Silmalau Line Stick Silma Meik Kass Meik Topelt Silmalaugude Kleebis Silmapliiats Kleebis Laisk Kasulik


Märksõnad: kulmude tööpink, silma hallituse, eyelin, kulm seep, kulmude kleebis, dropship meik, silm mall, voodi kass, cat eye makeup, kulmude tempel.

€3.31 €5.52
  • On laos
  • t178687


Kui Silmapliiats kleebised on geniaalne leiutis, mis annab teile tapja cat eye ei ole aega!

See võtab vaid paar sekundit kõige veatult vaadata saad.

Asendage vale ripsmete liim ja vedelik silmapliiats ribadeks, lahendada probleeme joonistus silmapliiats ja vaeva eemaldada meik!

Neile teist, kes armastavad make-up, ei pea te teha silmapliiats pärast kasutate seda, siis on tore, silmapliiats seda!PEAMISED OMADUSED

[Erinevad stiilid]

Taaskasutatav silmapliiats kleebised on 8 erinevat värvi silmapliiats kleebised, ja seal on rohkem võimalusi, et rahuldada teie hämmastav meik.

[Veekindel ja ohutu kasutada]

Taaskasutatav silmapliiats kleebised on veekindel ja vastupidav ja võib säilitada algne kuju ja värvi 3-5 päeva jooksul.

[Lihtne kasutada & eemalda]

Meie korduvkasutatavad silmapliiats on silma kontuuri kõrval keha, nii et kui teil paigutada need õigesse kohta oma silmad, te saate kergesti kinni neid muretsemata skewing.Kvaliteetne kosmeetika koostis on võimalik täielikult rebenenud ja on väga mugav, kui ummikus nahka, ilma mingit valu.On oluline, et saate kergesti mahaloputatav meik remover, keha õlid ja alkohol.

[Täiuslik kõik korda]

Korduvkasutatavad silmapliiats kleebised võib sind sära Halloween, ööklubid, maskeraad, karnevalid, cosplay, sünnipäevi, fotograafia, ja muudel puhkudel.Luua oma unikaalse stiili.

KASUTADES MEETODIT, Siin on, kuidas see toimib...Alustada kuiv, puhas nahk. 1 - Te hoolikalt lihtsalt maha kooruda kleebis

2 - Säti see välisnurgast silma 3 - Stick see oma silmad, ja sa oled hea minna!

Kui soovid, lisa mõned tint liner sisemine nurgas täielik stiilis.

Kui silmapliiats kleebised tulevad tonni erinevaid kujunduse ja stiile igat liiki silma kuju ja rahvusi.

KORDUVKASUTATAVAD TOOTE LIIMI RIPSMED


  • Brändi Nimi: isfriday
  • Muster: Tahke Värv
  • Sündmus: Sünnipäev
  • Päritolu: CN(Päritolu)
  • Materjal: Muud
  • Mudeli Number: Uus


Aer0nn12
2021-04-27
5/5
yet to try...
Glennburge
2021-05-30
5/5
Nice.

Kirjutage oma ülevaade

Seotud tooted