Lemmiklooma Koera Riided, Koer Lill Marli Kleit Rõivad Suvel Pet Seelik Kutsikas Cat Princess Kleidid Pet Vest Rõivad Koertele Ja Kassidele


Märksõnad: kassi kleit, tülli kleidid, roosa kleit lonh, pinneaple koer kleit, disney printsess, topp prantsuse buldog, kass prindi seelik, printsess, kass lill kleit, lemmiklooma seelik.

€1.75 €2.78
  • On laos
  • t99568


Koer Kleit Pet Printsess Kleit Magus Kutsikas Kleidid Suvel Pet Lill Marli Koera Vest Rõivad Koertele ja Kassidele

[SOE TIPS], Kui olete ikka veel segaduses kaks suurust valikud, siis palun valida suurema suuruse.Meie suurused on väiksemad kui teiste lemmikloomade marki.Palun meetme lemmiklooma rinnal ja selja pikkus valida.Eri marki kasutada oma suurus kaardid.

[Kvaliteetne Materjal] Hingav kerge ja pehme materjal koer kleit.Koera riided koju, lihtne panna ja ära võtta, elegantne ja ilus.Parim primavera pet riided.

[Moes ja Unikaalne Disain] Armas Lille muster trükitud guaze, Tee oma pet beebi rohkem armas ja atraktiivne.

Koer kleit ja Rihm Set], Koera riided, mille rihm lavakujundus.Lihtsam teile ja teie pet minema.Pane ilus ja armas riided ja rihma otsas jalutama minna koos oma koera.

On varrukateta ja lõdvalt ümber kaela disain võimaldab teil aidata oma lemmikloomad lihtne panna ja ära võtta lemmiklooma kleit särk, mis annavad teie eraelu puutumatust soodustavate tehnoloogiate mugav seljas kogemus

Lai kasutusala: armas koer kleit sobib seljas paljudel juhtudel, sealhulgas iga päev seljas, sünnipäeva, fotograafia, pulmad, tseremoonia, festival, puhkus, jne.

Materjal: polüester

Suurus:

S - selja pikkus 24-26cm ,kaela ümbermõõt 22-24cm, rind 31-35cm

M - selja pikkus 29-31cm ,kaela ümbermõõt 26-28cm, rind 37-41cm

L - selja pikkus 34-36 cm ,kaela ümbermõõt 30-32cm, rind 43-47cm

Pange Tähele:

1.Kuna käsi meetme maht võib olla 2-3cm viga

2.Erinevad Jälgida, värv võib olla erinevus

Pakett sisaldab:

1tk lemmikloomad kleit


  • Hooaeg: Suvi
  • Päritolu: CN(Päritolu)
  • Materjal: Tüll
  • Muster: Õie
  • Tüüp: Koerad


Kirjutage oma ülevaade

Seotud tooted